Το «The Prom», είναι το νέο μιούζικαλ του Netflix που έρχεται να κάνει χαμό!
THE PROM (L to R) JAMES CORDEN as BARRY GLICKMAN, NICOLE KIDMAN as ANGIE DICKINSON, MERYL STREEP as DEE DEE ALLEN, KEEGAN-MICHAEL KEY as MR. HAWKINS in THE PROM. Cr. MELINDA SUE GORDON/NETFLIX © 2020

Το «The Prom», είναι το νέο μιούζικαλ του Netflix που έρχεται να κάνει χαμό!

Το trailer της νέας ταινίας του Ryan Murphy, κυκλοφόρησε και είναι πολλά υποσχόμενο! Ένα μιούζικαλ, που έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το «La La Land» του Netflix, και είναι αδύνατο να μας απογοητεύσει, αφού οι πρωταγωνιστές είναι οι Meryl Streep, James Corden και η Nicole Kidman.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ των Chad Beguelin και Bob Martin που ανέβηκε πριν δύο χρόνια.

To The Prom αφηγείται την προσπάθεια ενός νεαρού κοριτσιού που θέλει να πάρει τη φίλη της στον ετήσιο χορό του σχολείου, αλλά απαγορεύεται από τη συντηρητική πόλη που ζει. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργεί η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία της το έχει απαγορεύσει λόγω του σεξουαλικού της προσανατολισμού. Τότε, θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται από μια θεατρική ομάδα, που ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στη μικρή πόλη της Ιντιάνα για να την βοηθήσει.

Το «The Prom» αναμένεται να προβληθεί στις 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το trailer εδώ:

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη