Η σειρά που θα κυκλοφορήσει από την σκηνοθέτη Τσάρλι Κόβελ, θα ονομάζεται «Kaos», θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα εστιάζει στην πολιτική και την εξουσία στον Κάτω Κόσμο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το cast και την παραγωγή της σειράς. Τα γυρίσματα είχαν αρχικά προγραμματιστεί για αρχές Ιουλίου 2020, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε τελικά θα ξεκινήσουν.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Netflix το «Kaos» περιγράφεται ως:

«Μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο».

Σε παλιότερη συνέντευξη της η σκηνοθέτης της σειράς, Τσάρλι Κόβελ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Βασικά είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά. Είναι μια σειρά 10 ωρών για το Netflix, και ελπίζουμε ότι θα είναι του επιπέδου του Game of Thrones».

Επίσης συμπλήρωσε πως:

«Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτουργική οικογένεια, θα πρέπει να είναι αστείο και σκοτεινό και δραματικό».

Συντάκτης: Kατερίνα Δηλαβεράκη, δημοσιογράφος.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: