Όπως έχει καθιερωθεί κάθε τέλος εβδομάδας το Pretty Dose είναι εδώ για να σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές και έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου , ξεχωρίζοντας τα πιο in σχέδια που ανεβαίνουν στο instagram όλη την εβδομάδα!

Αυτή την εβδομάδα εκείνα που ξεχώρισαν μπορώ να σου πω, -έπαιξε βέβαια ρόλο και λίγο η διάθεση για να ξεχωρίσουν- ήταν τα πιο minimal έως και απλά χρώματα στα νύχια!

Ναι ναι! Ωραία τα σχέδια δε λέω αλλά αυτή την εβδομάδα μπορώ να σου πω πως έχουν κάνει θραύση στο instagram τα πιο minimal σχέδια ή απλή βαφή χωρίς καθόλου σχέδια!

Αν είσαι υποστηρικτής των απλών χρωμάτων στα νύχια ή των πολύ διακρατικών έως ανεπαισθητων σχεδίων αυτή είναι η εβδομάδα σου! Ανακάλυψε παρακάτω τα όμορφα σχέδια και χρώματα νυχιών  που μας ενέπνευσαν!

Μελέτησε τα και εσύ  και βρες έμπνευση για το επόμενο σου μανικιούρ!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing & Retailing AUEB

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: