Κορίτσια και αγόρια του Upper East Side ξεσκονίστε τα τακούνια σας, τα ρούχα σας και τα σχολικά σας καθώς το Gossip Girl επιστρέφει.

Ανάμεσα στην πανδημία του Covid-19 και τις Αμερικανικές εκλογές υπάρχει πάντα η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Με τους δημοκρατικούς να επικρατούν και την Αμερική να κινείται σε ρυθμούς Biden, έχουμε κάποια exciting news για όλες και όλους εσάς που λατρεούν το teenage drama (και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς, δεν μπορώ να το κρύψω!).

Όλο αυτό εξηγεί τον ενθουσιασμό μου όταν είδα τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το καστ του νέου Gossip Girl, πολλά συναισθήματα ανάμεσα τους χαρά για τα εφηβικά μου χρόνια καθώς είδα το καινούργιο αίμα της δημοφιλούς teenage σειράς να κάθεται στα σκαλιά του Metropolitan Museum of Art, ένα ρίγος συγκίνησης με διαπέρασε σαν να ήρθαν νωρίτερα τα Χριστούγεννα.

Το πολυαναμενόμενο reboot της σειράς με πρωταγωνιστές τους Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, and Zión Moreno έχει διαμορφωθεί για να είναι φυλετικά και εθνικά διαφορετικό από τον προκάτοχό του και είναι λογικό καθώς έχουν συμβεί πολλά στη σύγχρονη ιστορία που οι έφηβοι εκείνης της εποχής δεν θα φαντάζοταν ποτέ.

Κοιτάω τη φωτογραφία και αναλύω λίγο αυτό που βλέπω τώρα με το τότε και οι διαφορές είναι αρκετές, τα παιδιά εκείνης της εποχής ήταν πλούσια, με διασυνδέσεις στην υψηλή κοινωνία και η μόνη τους σκέψη ήταν τα ψώνια και το σετάρισμα των ρούχων τους. Ενώ ασχολιόντουσαν κυριολεκτικά με κουτσομπολιά και φήμες που αποκάλυπταν ένοχα μυστικά τους. Επιστρέφω στο σήμερα και παρατηρώ το καινούργιο καστ της σειράς, πόσο όμορφοι είναι όλοι τους, στυλάτοι και πόσο διαφορετικοί εμφανισιακά. Και έχω φυσικά την απορία να δω ποιοι είναι και τι αντιπροσωπεύουν.

Το ΗΒΟ δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για την επιστροφή της σειράς, όμως από όσα έχουν πει μέχρι τώρα, η σειρά έχει μεταφερθεί για το 2021 ώστε ο κόσμος να είναι έτοιμος να το παρακολουθήσει, σε μια στιγμή που η Serena και η Blair απλά θα κουτσομπόλευαν παρέα στους δρόμους της Νέας Υόρκης προσπερνώντας κάθε κοινό θνητό.

Κλείνω με τον γνωστό τρόπο Upper East Siders, XoXo Gossip Girl!

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: