Μετά την ανακοίνωση του για την Kylie Jenner, στην οποία ανέφερε ότι δεν είναι η πλουσιότερη νέα στον κόσμο, το Forbes βάζει στο στόχαστρο και την μεγαλύτερη αδερφή της, την Kim Kardashian.

Συγκεκριμένα, το Forbes αναφέρει ότι η περιουσία της Kim ανέρχεται σε 900 εκατ. Δολάρια, μετά την ανακοίνωση της πώλησης 20% του μεριδίου της εταιρείας καλλυντικών KKW Beauty cosmetics στην Coty έναντι 200 εκατ. δολαρίων. Επιπροσθέτως, μετά τους υπολογισμούς  του Forbes αλλά και σύμφωνα με το τρίτο φορολογικό τρίμηνο του 2021, η Kim θα έχει το 72% της εταιρείας με το υπόλοιπο 8% να ανήκει στη μητέρα της, Kris, κάτι το οποίο την εμποδίζει να κερδίσει τον τίτλο της δισεκατομμυριούχου.

Να σημειωθεί, ότι λίγους μήνες πριν, το περιοδικό αποκάλυψε την «απάτη» της Kylie Jenner, κατηγορώντας την για κατασκευασμένες επιστροφές φόρου, με σκοπό να φανεί  ως η νεότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη. Φυσικά η Jenner, δεν είχε αφήσει τις κατηγορίες να πέσουν κάτω, ενώ είχε απαντήσει ότι μπορεί να απαριθμήσει μία λίστα από 100 πιο σημαντικά πράγματα από το να έχει εμμονή με το πόσα χρήματα έχει όντως.

Συντάκτης: Kατερίνα Δεληβεράκη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: