Η δημοφιλής ισπανική σειρά «Elite», επιβεβαίωσε της φήμες ότι θα επιστρέψει και για 4η σεζόν στο Netflix. Από το cast όμως φαίνεται πως θα λείπουν βασικοί χαρακτήρες.

Μετά την ολοκλήρωση της 3ης σεζόν η πολυαγαπημένη νεανική σειρά, άφησε τους θαυμαστές της με πολλά ερωτηματικά για το αν θα υπάρχει συνέχεια ή όχι. Αν και η σεζόν έκλεισε θετικά και χωρίς να φαίνεται πως υπάρχει κάποια συνέχεια στην υπόθεση, υπήρχαν φήμες ότι παρόλα αυτά, θα ανανεώσει για 4η σεζόν, απλώς με κάποια διαφορετική πλοκή.

Η επιτυχία του Elite στην χώρα μας ήταν τεράστια, και το κοινό φαίνεται πως επιζητούσε να υπάρξει και συνέχεια. Επιπλέον έγιναν και πολλές εικασίες για το τι πρόκειται να συμβεί με την σειρά και για το ποια θα μπορούσε να είναι η συνέχεια εφόσον η τελευταία σεζόν που κυκλοφόρησε, δεν άφησε κάποιο «κενό» στην πλοκή.

Τις απορίες μας έλυσαν τα δύο βίντεο που κυκλοφόρησε το Netflix, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να ανακοινώνουν χαρούμενοι ότι θα υπάρξει όντως συνέχεια. Η νέα πλοκή πρόκειται να μας «ταράξει» όπως είπαν, το cast όμως απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι το ίδιο.

Έτσι οι Carla, Lu, Nadia και Valerio που τους είδαμε στο τέλος της 3ης σεζόν, να κάνουν νέα ξεκινήματα στη ζωή τους, φαίνεται ότι αποχωρούν από την ισπανική σειρά, ενώ στον νέο κύκλο συνεχίζουν οι Guzmán, Samuel, Rebeca, Omar, Ander και Cayetana που επέστρεψαν στο Las Encinas για να επαναλάβουν τη σχολική χρονιά.

Η σειρά αποχαιρέτησε μέσα από το βίντεο, τους πρωταγωνιστές που δεν θα συνεχίσουν, ενώ οι υπόλοιποι ενθουσιασμένοι για την συνέχεια δήλωσαν πως αυτό που θα δούμε θα είναι πολύ έντονο.

Η ακριβής ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η καινούργια σεζόν του Elite, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: