Πολλά Χριστουγεννιάτικα χωριά έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της κατάστασης με τον παγκόσμιο ιό. Όμως δεν ισχύει για το Χριστουγεννιάτικο ψηφιακό χωριό της Κατερίνης, το πρώτο ψηφιακό γιορτινό χωριό με ιδιαιτερότητες. Σε κάθε γωνιά του χωριού έχουν τοποθετηθεί φωτεινά λαμπάκια, το δένδρο και η φάτνη έχουν στολιστεί, οι εργαζόμενοι έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα και ο Άγιος Βασίλης είναι στη γωνία του για να διαβάσει τα παραμύθια σε όλα τα παιδάκια.

Η Παραμυθούπολη της Κατερίνης στον καπνικό σταθμό έχει οργανωθεί ώστε να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα.  Οι γιορτινές ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με αυστηρά μέτρα προστασίας. Σε κάθε αίθουσα βρίσκονται μόνο δυο άτομα τα οποία είναι του οικογενειακού περιβάλλοντος και προετοιμάζουν τον χώρο.

 

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κατερίνης είναι ένα χωριό για όλον τον κόσμο και στοχεύει στην αλληλεγγύη και στην προσφορά. Δηλαδή οι υπεύθυνοι προσκαλούν τον κόσμο να πάνε με τρόφιμα ή μεταχειρισμένα ρούχα αντί για πληρωμή εισιτηρίου. Στο τέλος κάθε χριστουγεννιάτικης περιόδου συγκεντρώνονται πολλοί τόνοι με τρόφιμα και άλλα αναγκαία πράγματα.

Κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πολλές εκδηλώσεις με γιορτινό περιεχόμενο. Όπως μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Φέτος υποδέχεται με έναν άλλον τρόπο τον κόσμο μέσω live streaming. Το έβδομο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κατερίνης είναι έτοιμο να υποδεχθεί κάθε λάτρη του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μαγικό ψηφιακό χωριό, πάτησε κλικ εδώ.

Συντάκτρια: Αθανασία Σκόνδρα

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: