Ποια είναι αυτή η νέα εφαρμογή που ακούμε όλο και πιο συχνά τους τελευταίους μήνες; Είναι το waver-let’s poll! Και γιατί το ακούμε τόσο συχνά; Γιατί είναι ότι πρέπει για τις στιγμές που είμαστε αναποφάσιστοι.

Σε όλες πιστεύω πως έχει τύχει να βγούμε για ψώνια και να μην μπορούμε να αποφασίσουμε ανάμεσα σε δυο μπλουζάκια ή φορέματα ή παντελόνια και οτιδήποτε άλλο. Εκείνη την στιγμή σε πιάνει μια κρίση και αρχίζεις τα τηλέφωνα στην κολλητή μήπως και σε βοηθήσει να αποφασίσεις! Το waver app, είναι εδώ για να σε βγάλει από τέτοιου είδους δύσκολες στιγμές, πολύ εύκολα και γρήγορα.

Με ποιόν τρόπο? Τραβάς δυο φωτογραφίες τα ρούχα τα οποία σε οδήγησαν στο δίλημμα, και ο κόσμος στην εφαρμογή θα ψηφίσει αυτό που του αρέσει περισσότερο! Τέλειο;

Το WaverPoll είναι μία εφαρμογή που βασίζεται στη λογική της ψηφοφορίας και λειτουργεί όπως κάθε άλλη social εφαρμογή. Οι χρήστες δηλαδή, κάνουν follow ο ένας τον άλλον και ανεβάζουν posts τα οποία αποτελούνται από δύο φωτογραφίες και παράλληλα, καλούν τους followers τους να δηλώσουν ποια από τις δύο τους αρέσει περισσότερο.

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του waver, είναι πως όσο πιο συχνά ψηφίζεις ή ποστάρεις, τόσα περισσότερα achievements κερδίζεις και έτσι η γνώμη σου μετράει περισσότερο.

Τα διάφορα polls στην εφαρμογή έχουν πλάκα για να περνάς τον χρόνο σου και δεν αφορούν απαραίτητα την μόδα, αλλά και άλλες πράγματα όπως μόδα, φαγητό, ταξίδια και αθλητισμό. Θα συναντήσετε «poll», όπως «ποια το φόρεσε καλύτερα;», «αυτή η μάρκα ποτού ή η άλλη;», «80s ή 90s;», και πολλά πολλά ακόμη!

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: