Με δάκρυα στα μάτια, και παρέα με τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους συνεργάτες της, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό, η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση, η αγαπημένη παρουσιάστρια, έριξε την αυλαία μιλώντας πολύ συγκινημένη για την πορεία της στην τηλεόραση.

«Το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα, με τον τρόπο που ήθελα. Η ψυχή μου είναι ζωντανή και αληθινή και αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι ότι ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια. Όλα. Την κάθε μέρα μέσα σε αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Οι άνθρωποι που γνώρισα με γέμισαν εμπειρίες, με μάθανε πολλά. Και ακόμα μαθαίνω. Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες. Οι παρέες μου ήταν μοναδικές ξεχωριστές. Δεν θα είχα τόση συγκίνηση αν έκλεινε απλά ένας κύκλος στον Alpha… Σήμερα κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο, γιατί θα έχω αλλάξει εγώ. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Αλίμονο ποτέ. Μην κάνω την έξυπνη, ποτέ! Ξεπέρασαν και τα δικά μου όνειρα και τα δικά μου σχέδια. Ήμουν εκεί για να σας παρασύρω στο θετικό κομμάτι της ζωής, στην ελπίδα, στα ωραία πράγματα όχι στα δύσκολα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου. Έχω πάρει την πιο πολύ λάμψη και αγάπη κι όμως δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους αν δεν είχα τα αυτιά μου ανοικτά να τους ακούσω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους…», είπε πολύ συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη.

Στην τελευταία της εκπομπή, η οποία από δυόμιση ώρες διήρκησε τρεισήμισι, βρέθηκαν στο πλευρό της, νέοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη. Στο πλατό ήταν επίσης και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Δίπλα στην παρουσιάστρια και η καλή της φίλη αλλά και κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Με την φράση «Εις το επανιδείν!», η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, βαθιά συγκινημένη.

Συντάκτης: Kατερίνα Δεληβεράκη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: