Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο με πολλές λειτουργίες και στιλ είναι ένα αριστούργημα της διακοσμητικής τέχνης.

Έχει περάσει η εποχή που τα βαριά και ογκώδη έπιπλα σάρωναν τους χώρους των διαμερισμάτων και δημιουργούσαν μια πνιγερή ατμόσφαιρα που μόνο ευχάριστη δεν έκανε την καθημερινότητα στο σπίτι.

Πλέον, όσο πιο μικρό είναι ένα έπιπλο τόσο πιο θελκτικό είναι στα μάτια ενός interior lover. Εάν μάλιστα μπορεί να το μεταφέρει από δωμάτιο σε δωμάτιο καλύπτοντας με αυτό διαφορετικούς σκοπούς, τότε γίνεται το αγαπημένό του.

Το έπιπλο για το οποίο μιλάμε μπορεί να γίνει μέρος του σκηνικού, του καθιστικού, της κρεβατοκάμαρας, του μπάνιου ή της βεράντας.

Είναι μικρό και φέρνει την φρεσκάδα του ρατάν, του υλικού που έχει βγει από την καρδιά του καλοκαιριού. Είναι ένα κάθισμα με ενσωματωμένο συρτάρι, που χωράει βιβλία, περιοδικά, πετσέτες ή άλλα μικροαντικείμενα. Αυτό το σκαμπό μπορεί να λειτουργήσει επίσης σαν coffee table στο σαλόνι ή ως κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα. Είναι ένα υπέροχο τραπεζάκι για τη βεράντα σας.

Στα μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού κάνει θραύση και μπορείτε να το βρείτε σε μεγάλες αλυσίδες επίπλων που λατρεύουν οι απανταχού interior lovers.

Παρόμοιου στιλ έπιπλα που συνδυάζουν διαφορετικές λειτουργίες είναι αποδεδειγμένα σωτήρια για τα μικρά διαμερίσματα. Δοκιμάστε να εντάξετε στον χώρο σας, έπιπλα που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς (τραπέζια ή καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο τρόλεϊ που χωρούν πολλά μικροαντικείμενα), και η καθημερινότητά σας στο σπίτι σίγουρα θα γίνει πιο εύκολη.

Δείτε πως προσαρμόζεται στους χώρους του σπιτιού:

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: