Το «παλιόπαιδο» της Josephine!

jose

Η εκρηκτική και εντυπωσιακή Josephine που κάθε φορά όλο και περισσότερο εξελίσσεται στον χώρο του θεάματος, μας έχει ήδη καθηλώσει με το νέο της τραγούδι «Παλιόπαιδο»! Από την πρώτη φορά που το ακούς ξεκάθαρα αποτυπώνεται στο μυαλό σου και το σιγοτραγουδάς!

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού «Παλιόπαιδο» ανήκουν στον Λεωνίδα Σώζο, με τον οποίο η Josephine συνεργάστηκε στις προηγούμενες επιτυχίες της «Εγώ», «Δεν Έχω Σήμα», «Τι» και «Μάγια», τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό με εκατομμύρια προβολές στο YouTube! Η ’90s διάθεση και η φανταστική χορογραφία του Tasou Xiarcho στο βιντεοκλίπ ήταν από την επίβλεψη και την σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Josephine, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα ενώ το «Παλιόπαιδο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Καλοτάξιδο!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency