Το νέο επαγγελματικό βήμα της Emma Corrin

Η Emma Corrin έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο κόσμο του θεάματος από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Μετά την επιτυχημένη της ερμηνεία ως Πριγκίπισσα Diana στη σειρά «The Crown» τώρα αναμένεται να καταπλήξει το κοινό με το νέο της επαγγελματικό βήμα πίσω από τον φακό.

Η Emma Corrin μπορεί με την εκπληκτική της ερμηνεία ως Πριγκίπισσα Diana στην σειρά  του Netflix , «The Crown»,  να έκλεψε τις εντυπώσεις, ωστόσο, το νέο επαγγελματικό της βήμα  αυτή την φορά δεν θα είναι μπροστά από την κάμερα όπως πολλοί από εμάς φανταζόμασταν.

Η ίδια σε συνεργασία με έναν φίλο της αυτή την στιγμή γράφει το σενάριο για νέα μια ταινία και όλοι αναμένουμε να απολαύσουμε το ταλέντο της και στην συγγραφή. Όλα δείχνουν ότι η Emma Corrin τα βήματα και άλλων μεγάλων αστεριών,  όπως η Anjelina Jolie και η Reese Witherspoon, οι οποίες στο παρελθόν είχαν αγοράσει τα δικαιώματα για χαρακτήρες βιβλίων προκειμένου να δημιουργήσουν νέους ρόλους.

«Εγώ και ο φίλος μου, Avi, γράφουμε μαζί το σενάριο για μια ταινία η οποία βασίζεται σε ένα άρθρο από το οποίο αγόρασα τα δικαιώματα μέσα στην χρονιά που πέρασε», δήλωσε η ηθοποιός. «Γνώρισα έναν παραγωγό σε κάποιο φεστιβάλ την περασμένη σεζόν και μου είπε ότι όπως μεγαλώνεις θα ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχουν αρκετά καλοί ρόλοι για τις γυναίκες εκεί έξω», συμπλήρωσε η Emma Corrin και με αυτό το τρόπο εξήγηση την ανάγκη να δημιουργήσει ένα δικό της σενάριο. «Όσο πιο γρήγορα μπορώ να απομακρυνθώ από το να κάνω πράγματα μόνο στα αγγλικά, τόσο το καλύτερο, παρόλο  που αυτό με χαρακτηρίζει. Θέλω να κάνω μια ανεξάρτητη ταινία, ίσως στη Σκωτία ή κάτι τέτοιο. Θα έχω μια διαφορετική προφορά και κόκκινα μαλλιά», έχει δηλώσει  η Emma Corrin, η οποία φαίνεται πως θέλει να δοκιμάσει τον καλλιτεχνικό της ταλέντο σε πολλά και διαφορετικά concepts.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency