Το λευκό το χειμώνα εμπνέει ένα ξεχωριστό αέρα! Τόλμησε το!

Το λευκό το χειμώνα εμπνέει ένα ξεχωριστό αέρα! Τόλμησε το!

Ο χειμώνας είναι στο μυαλό μας για τα ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα του και όσον αφορά  τη χρωματική παλέτα για τα σκουρόχρωμα και ζεστά χρώματα στα ρούχα! Δε σημαίνει όμως πως το να φορέσεις ανοιχτόχρωμα ρούχα θα δείχνεις από άλλο πλανήτη. Πίστεψε με δεν είναι καθόλου έτσι! Ίσα ίσα που αν τολμήσεις ανοιχτόχρωμους συνδυασμούς το χειμώνα θα είσαι μία fashion guru!

Σου μιλάω για το λευκό! Τόλμησε το γρήγορα! Το λευκό εκτός του ότι προσδίδει ένα elegance στο στυλ σου , είναι και ότι πιο fashion μπορείς να βάλεις για το χειμώνα! Άσε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα μαύρα και τα γκρι και δοκίμασε το! Θα καταλάβεις και μόνη σου πως έστω ένα δύο λευκά pieces θα ανεβάσουν το look σου πολλά επίπεδα πάνω από κάθε χειμερινό outfit! Δε θες να σου πω λοιπόν πως θα δείχνεις με ένα total white look!

Επίσης να σου τονίσω πως τα λευκά ρούχα δείχνουν πιο luxury από τα αντίστοιχα σκουρόχρωμα και ιδιαίτερα αν όλο το outfit κινείται στους ίδιους τόνους! Ότι πιο elegant και fashion μπορείς να διαλέξεις για το χειμώνα! Ξεχωρίζει και το αγαπάμε πολύ!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σου επισημάνω πως αυτό που δε θα πρέπει να λείπει -με τίποτα-  από την γκαρνταρόμπα σου είναι ένα ζεστό λευκό παλτό το οποίο είναι και το απόλυτο statement κομμάτι για το ντύσιμο σου! Φοριέται πραγματικά όλη μέρα,  είναι διαχρονικό και ταιριάζει ακόμη και με τα σκουρόχρωμα κλασσικά χειμωνιάτικα ρούχα!

Αν σου αρέσει λοιπόν να ξεχωρίζεις για τις στυλιστικές σου επιλογές δεν έχεις παρά μόνο να εντάξεις το λευκό στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου! Από το πρωί έως το βράδυ!

Tip: μη ξεχνάς τα λευκά sneaker σου!

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία  

Fashion Marketing & Retailing AUEB