Το Εθνικό Θέατρο έγινε… «ροζ»

Ο Οκτώβρης είναι γνωστός και ως μήνας κατά του καρκίνου του μαστού, και ως γνωστών, εδώ και 29 χρόνια η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί και δεσμεύεται στην αρχική αποστολή της εκστρατείας ενημέρωσης: να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού.

Έτσι και φέτος Η Estée Lauder Hellas, όπως κάθε χρόνο,  συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Εμβληματικών Σημείων – Οροσήμων, στo πλαίσιo της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Έτσι, με βάση την παραπάνω εκστρατεία, χθες, Τετάρτη 20/10 και ώρα 20:00 το ιστορικό κτήριο Τσίλλερ, όπου και στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, φωτίστηκε με ροζ, ως εμβληματικό χρώμα της καμπάνιας, με σκοπό την διάδοση αυτού του μηνύματος, δηλαδή, την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη για έναν μελλοντικό κόσμο χωρίς καρκίνο.

Το μήνυμα της καμπάνιας μεταφέρει για ακόμη μια χρονιά η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά το μήνυμα της καμπάνιας.

«Καλησπέρα σας, χαίρομαι που για άλλη μια φορα είμαστε όλοι μαζί εδώ. Θα περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που αφορά όλες εμάς τις γυναίκες. Όλες εμάς που δυστυχώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει όσο δυνατά θα έπρεπε τον καρκίνο του μαστού. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε; Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περάσουμε ένα μήνυμα. Μη φοβόμαστε να μιλάμε, να είμαστε ανοιχτοί και να δίνουμε θάρρος στην όποια γυναίκα το χρειάζεται και να ενημερώνουμε εκείνες που δεν το ξέρουν. Θέλω μαζί όλες μας ενωμένες και δυνατές να προχωρήσουμε σε αυτό το σύνθημα. Θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια πριν δώσει το σύνθημα της φωταγώγησης.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης μεταδόθηκε μέσα από την  σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook και στο κανάλι Estée Lauder Greece στο Youtube.

Ελένη Βαδεβούλη

Γεια σας! Είμαι η Ελένη, απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας, και μέσα από το Pretty Dose μοιράζομαι μαζί σας πληροφορίες και απόψεις σχετικά με θέματα υγείας, πολιτισμού, αθλητισμού και όχι μόνο.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: