Μήνυμα προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε η Βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή την επέτειο από τα 200 χρόνια της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης.

«Με τη σημαντική ευκαιρία της 200ης επετείου από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου για την Ανεξαρτησία, θα ήθελα να μεταβιβάσω τα συγχαρητήριά μου στην Εξοχότητά σας, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον λαό της Ελλάδας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη ότι οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας», ανέφερε στο μήνυμα της η Βασίλισσα.

Το μήνυμα είναι αναρτημένο και στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Twitter.

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency