Το Γέλιο καλυτερεύει την Ερωτική ζωή

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε λίγο πολύ παρατηρήσει πάνω μας τα ευεργετικά αποτελέσματα της καλής διάθεσης που απορρέει από μια καλή δόση γέλιου.
Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως η αίσθηση του χιούμορ μας εγκαταλείπει ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε περισσότερο, δηλαδή στις δύσκολες ώρες.

Όποιος κατορθώνει και διατηρεί την αίσθηση του χιούμορ του έχει βρει το δρόμο που του εξασφαλίζει ποιότητα ζωής

Όποιος κατορθώνει και διατηρεί την αίσθηση του χιούμορ του στις καθημερινές συγκρούσεις που αντιμετωπίζει στον εργασιακό χώρο, στη σχέση με το σύντροφό του, όταν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ή ακόμα περισσότερο προβλήματα υγείας, τότε θα έχει πραγματικά βρει το δρόμο που του εξασφαλίζει ποιότητα ζωής.

15 λεπτά γέλιου την ημέρα είναι τόσο καλά για την καρδιά όσο 30 λεπτά σωματικής άσκησης 3 φορές την εβδομάδα

Κι αυτό γιατί όταν γελάμε, εισπνέουμε περισσότερο αέρα από ότι συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι «βαθαίνει» η αναπνοή μας.
Οι φωνητικές μας χορδές πάλλονται ανεξέλεγκτα και ενεργοποιούνται τουλάχιστον 400 εκατομμύρια πνευμονικές κυψελίδες. Δηλαδή αριθμός σχεδόν τριπλάσιος από αυτόν που ενεργοποιείται όταν αναπνέουμε κανονικά.

Έτσι οξυγονώνονται καλύτερα ο εγκέφαλός μας, οι μύες του προσώπου μας και γενικότερα ο οργανισμός μας. Το γέλιο δραστηριοποιεί το αυτόνομο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Το οποίο ελέγχει μια πληθώρα λειτουργιών του οργανισμού, από την αναπνοή και την πέψη ως την κυκλοφορία του αίματος και την αρτηριακή πίεση.
Η πέψη γίνεται αποτελεσματικότερη, ο καρδιακός παλμός μειώνεται και μαζί πέφτει και η αρτηριακή πίεση.
Και σαν να μην ήταν ήδη αρκετά τα παραπάνω το γέλιο καλυτερεύει την Ερωτική ζωή μας και ιδιαίτερα των ανδρών.

Το γέλιο καλυτερεύει την ερωτική ζωή των ανδρών. Προκαλεί αύξηση της ροής του αίματος και διόγκωση του πέους μέσω της ενεργοποίησης του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος

15 λεπτά γέλιου την ημέρα είναι τόσο καλά για την καρδιά, όσο 30 λεπτά σωματικής άσκησης 3 φορές την εβδομάδα.
Ως Ολιστική Θεραπεύτρια χρησιμοποιώ τις συνεδρίες Γελωτοθεραπείας σε σεμινάρια που οργανώνω για συλλόγους,  ομάδες, σχολεία, και γηροκομεία για την αντιμετώπιση του άγχους και  επαφή με την χαρά.

Γελάστε ελεύθερα…μέχρι δακρύων Κάνει Καλόοοοοοο

 

Συντάκτης: Άννα Δήμου,Ολιστική Θεραπεύτρια
Exelixis Moving Forward

Πηγή: https://magapo.gr/

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: