Το καλοκαίρι έρχεται το πιο αποκαλυπτικό βιβλίο που γράφτηκε ποτέ για πριγκιπικό ζευγάρι!

Πώς να είναι άραγε το να μεγαλώνεις σε βασιλική οικογένεια, αλλά πόσο μάλλον, πώς είναι να γίνεσαι από το πουθενά μέλος βασιλικής οικογένειας; Πώς είναι όταν αλλάζει ριζικά όλη σου η ζωή και την παρακολουθεί όλη η υφήλιος; Αλλά και όταν προσπαθείς να έρθεις αντιμέτωπη με όλους και στο τέλος χάνεις;

Φυσικά μιλάμε για το ζευγάρι που έφερε τα πάνω κάτω στο Buckingham Palace -και όχι μόνο-! Την Mέγκαν και τον Χάρυ.

https://www.instagram.com/p/B_z9pr-A8bf/?utm_source=ig_embed

 

Τον Αύγουστο του 2020 (με ακριβή ημερομηνία την 11η Αυγούστου) αναμένεται να βγει η βιογραφία τους με τίτλο Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family γραμμένο από τους δημοσιογράφους Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ και τον εκδοτικό οίκο Dey Street Books.

H βιογραφία θα αναφέρει τα κρυφά τους μυστικά και τις άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής τους. Μέσα στις 320 σελίδες θα διαβάσουμε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε το ζευγάρι να αποχωρήσει από το παλάτι αλλά και να απαρνηθούν τους βασιλικούς τίτλους φεύγοντας για την γενέτειρα της Μεγκαν Μαρκλ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο harpersbazaar.com ο Σκόμπι αναφέρει: «Πρόκειται για την ακριβή εκδοχή του δικού τους ταξιδιού και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις διαστρεβλωμένες δημοσιεύσεις για τη ζωή τους. Έχουν συμβεί τόσα τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε δηλαδή που μαζί με την Κάρολιν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το συγκεκριμένο έργο. Υπήρχαν ανατροπές που νομίζω ότι κανείς δεν τις περίμενε – ούτε καν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αυτό το βιβλίο σκοπό έχει να επικοινωνήσει την έγκυρη εκδοχή της κοινής τους ζωής, μακριά από πρωτοσέλιδα και αναληθείς πληροφορίες».

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να αναδείξουν το ζευγάρι για την φιλανθρωπική τους δράση, ως ένα ζευγάρι που προσπαθεί για το καλό του  κόσμου, που βοηθούν και εμπνέουν αλλά κυρίως ως ένα ζευγάρι πρότυπο. Όχι όσα διαβάζουμε και ακούμε από κουτσομπολιά και “κίτρινο” Τύπο. Είναι γνωστό πως η Μέγκαν έχει πολύ στενές επαφές με τους δημοσιογράφους και συγγραφείς του βιβλίου αλλά παρ’όλα αυτά μπορεί να μην εγκριθεί από το ζευγάρι ως επίσημη βιογραφία τους το συγκεκριμένο βιβλίο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει best seller καθώς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της Amazon με τα 10 βιβλία που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία.

…Για να δούμε…

Συντάκτης : Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: