Η ειλικρίνεια είναι θεμέλιος λίθος, κάθε είδους ανθρώπινης σχέσης, είτε, φιλικής, ερωτικής, επαγγελματικής ή οικογενειακής. Συνηθισμένη λέξη η “ειλικρίνεια”, αφού όλοι την προφέρουμε, αλλά ελάχιστοι την τιμούν.

Τα άτομα που είναι ειλικρινής με τους ανθρώπους που συναναστρέφονται, θεωρούνται και είναι αξιόπιστα. Άτομα που όλοι σέβονται, διότι τους αποπνέουν εμπιστοσύνη. Για να θεωρηθείς αυθεντικός άνθρωπος, πρέπει πάνω από όλα, να μπορείς να είσαι ειλικρινής με τον ίδιο σου τον εαυτό, και με τα θετικά του στοιχεία, αλλά και με τα αρνητικά του.

 

 

 

 

 

 

Η ζωή μας με τα ψέμματα γίνεται σίγουρα πιο εύκολη, μα ταυτόχρονα νοσηρή! Μπορεί το ψέμμα, να σε βγάζει από δύσκολες καταστάσεις που βιώνεις, αλλά να θυμάσαι πως το ένα να ψέμα, φέρνει άλλο ψέμα, και σιγά σιγα, οι σχέσεις γκρεμίζονται!Άσχημο να έχεις κοπιάσει να δημιουργήσεις ουσιώδεις σχέσεις, και εσύ με αυτεπάγγελτο τρόπο να τις διαλύεις.

Σίγουρα πολλοί θα απομακρυνθούν από κοντά σου, όταν δουν ότι είσαι άνθρωπος, που αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται, τα εκφράζει στον άλλον με θάρρος. Αυτό συμβαίνει επειδή, δεν αντέχουν την πραγματικότητα, όπως είναι, και αναφέρει η παροιμία “Είπα την αλήθεια στο φίλο μου κι έγινε εχθρός μου”.  Όσοι σε αγαπούν πραγματικά και γνωρίζουν την προσωπικότητα που έχεις, θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σου, όσο ωμή και να είναι η αλήθεια που θα τους πεις.

Τέλος, να θυμάσαι, πως αυτοί που δεν θέλουν να είσαι αυτό που είσαι, και δεν δέχονται την ειλικρίνεια σου, είναι και αυτοί που θα φύγουν από την ζωή σου! Καλύτερα έτσι! Θέλουμε ανθρώπους γνήσιους, που αυτά που λένε τα πράττουν κι όλας!

Συντάκτης: Γεωργία Ρήγα

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency