Είναι μοδάτο και πρακτικό για τις κρύες ημέρες του Χειμώνα ενώ μπορείς να το φορέσεις για να κάνεις τα ψώνια στη γειτονιά σου, αλλά και για την απαραίτητη καθημερινή σου βόλτα.

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω αλλά η βόλτα στη γειτονιά και τα καθημερινά μας ψώνια στο σούπερ μάρκετ να είναι στιλάτα και άνετα. Και γιατί όχι να μην φοράμε το αγαπημένο jacket της Zendaya; Με αφορμή τις εκπτώσεις του Black Friday μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια Levi’s με έπτωση 42%. Με τον καιρό ακόμη να βρίσκεται σε ματαβατικό στάδιο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το denim jacket που φοράει η Zendaya.

Εκτός από την κομψή αισθητική του συγκεκριμένου jacket έχει πολύ κομψά μανίκια και μια vintage διάθεση, προσδίδει στυλ σε κάθε εμφάνιση σου. Με τις τρομερές εκπτώσεις που θα βρεις στα Levi’s θα βρεις πολλά κομμάτια που θα θέλεις να αποκτήσεις τζιν, jackets, t-shirts και ό,τι άλλο βάλεις στο μάτι.

Συντάκτρια: ‘Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency