Οι καθρέφτες είναι ένα must και διαχρονικό διακοσμητικό. Ιδιαίτερα όταν τα δωμάτια του σπιτιού, δεν είναι μεγάλα. Κι αυτό γιατί οι καθρέπτες κάνουν το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο αντανακλώντας το φως.

Επιπλέον οι καθρέφτες, είναι πάντα μια καλή λύση για διακόσμηση, όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε στους άδειους τοίχους, ώστε να δώσουμε το προσωπικό μας στιλ στον χώρο.

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε έναν καθρέφτη, όπως και πολλά πρωτότυπα σχέδια καθρεφτών, για να επιλέξετε!

Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους που σας προτείνουμε:

1) Τοποθετήστε έναν μεγάλο καθρέφτη κατά μήκος του καναπέ του σαλονιού, αντί για κάποιον πίνακα.

2) Αν στο σπίτι σας έχετε τζάκι, τότε μια καλή ιδέα για να γεμίσετε τον τοίχο πάνω από αυτό, είναι να κρεμάσετε ή να στηρίξετε έναν καθρέφτη, σε όποιο σχέδιο θέλετε, για να αναδείξετε τον χώρο σας.

3) Καθρέφτης σε ολόκληρη την επιφάνεια ενός τοίχου! Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, κι όμως είναι μια καλή επιλογή, που κατευθείαν θα μεγαλώσει τον χώρο στο μάτι και θα προσθέσει ένα ιδιαίτερο κύρος.

4) Γεμίστε τον χώρο στην είσοδο του σπιτιού σας, δηλαδή στο χολ Δοκιμάστε ένα πρωτότυπο σχήμα και σχέδιο για να διακοσμήσετε τον τοίχο που δίνει την πρώτη εντύπωση, όταν κάποιος επισκέπτεται το σπίτι σας.

5) Καθρέφτης πάνω από κάποιο ράφι ή συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρα. Αυτός ο καθρέφτης σίγουρα θα σας χρησιμεύσει και πρακτικά, αλλά και σαν διακόσμηση, διότι θα γεμίσει έναν τοίχο που πιθανόν να έμενε ανεκμετάλλευτος!

Αυτοί είναι μερικοί μόνο, από τους χιλιάδες τρόπους που μπορείτε να διαλέξετε, για να διακοσμήσετε έναν καθρέφτη, και να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται ακόμη πιο ευχάριστο και ευρύχωρο, διατηρώντας πάντα το προσωπικό σας στιλ!

 

 

Συντάκτης: Δηλαβεράκη Κατερίνα

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: