Ο υπερταλαντούχος Νίκος Μουτσινάς με το ξεχωριστό του ταπεραμέντο αλλά και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και συχνά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις μιμήσεις που επιλέγει να κάνει!

Η  δε Μαρία Τζινέρη,  είναι ένα απόλυτα hot κορίτσι με εκρηκτική παρουσία πάνω στις νυχτερινές πίστες, όπου και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια,  και έχει αποδείξει ότι δεν εγκλωβίζεται στην εικόνα της καθώς δεν διστάζει να τσαλακωθεί αλλά και να ενσαρκώσει διάφορους ρόλους με μεγάλη επιτυχία! Μία βόλτα στους λογαριασμούς της στα social media που διαθέτει, θα σε πείσει!

Τι κοινό λοιπόν έχουν ο Νίκος Μουτσινάς  και η Μαρία Τζινέρη;

Aυτή τη φορά, o Νίκος ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Τικ Τοκ ένα βίντεο όπου μαζί με την υπέροχη Ντορέτα Παπαδημητρίου αναπαριστούν το βίντεο της καυτής τραγουδίστριας Μαρίας Τζινέρη με ένα πρόσωπο που απασχολεί αρκετά με το ιδιόρρυθμο στυλ του και τις ατάκες του τα social media!

Δείτε παρακάτω και απολαύστε τόσο το πρωτότυπο βίντεο της Μαρίας όσο και το βίντεο του Νίκου:

@tzinerimaria

Oriste! @kostasotrelos #houseoftiktok #oriste

♬ πρωτότυπος ήχος – tzinerimaria

 

@nikosmoutsinas

Ολα καλά κι ολα ανθηρά #foryoupage #greekcomedy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – tzinerimaria

Αρχισυνταξία & Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: