Ο πρωινός καφές είναι ο πιο σημαντικός της ημέρας, μπορούμε όμως να απολαύσουμε μια ζεστή κούπα καφέ και να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας.

Η Huskup έχει τα πιο στιλάτα θερμός και ταυτόχρονα πιο φιλικά στο περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να σκεφτούμε πόσα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης  χρησιμοποιούμε καθημερινά, καθώς στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου επτά εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται τεράστιοι μη ανανεώσιμοι πόροι για τη δημιουργία, παράδοση και απόρριψη κυπελλών μίας χρήσης. Χρησιμοποιούνται για λίγα λεπτά αλλά δημιουργούν πρόβλημα στο περιβάλλον για πάντα.

Ο ιδρυτής Richard Milton έχει βρει μια εναλλακτική λύση ώστε να βοηθήσει το περιβάλλον και να κάνει την καθημερινότητά μας πιο πρακτική. Ο ίδιος είπε πως ”Καθώς αυξάνεται η ζήτηση, χρειαζόμασταν μια καλύτερη λύση ότι δεν αντικαταστήσαμε τα 2,5 δισεκατομμύρια κύπελα takeaway που απορρίπτονται στη Βρετανία με πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης”. Το νόημα της δημιουργίας αυτής της εταιρίας δεν περιέχει καθόλου πλαστικό, αντίθετα χρησιμοπούνται βιώσιμα υλικά για τη δημιουργία των προτώτυπων θερμός.

Το υλικό που χρησιμοπούν στην Huskup είναι το πιο ταπεινό απόρριμα τροφής στον παλνήτη, ο φλοιός του ρυζιού. Τα ποτήρια δεν χρησιμοποιούν πλαστικό και μπορούν να βιοαποικοδομηθούν πλήρως στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Κάθε φλιτζάνι είναι ασφαλές και αρκετά ανθεκτικό στο πλυντήριο πιάτων, ενώ αντέχει σε θερμοκρασίες από -30 έως 120 βαθμούς Κελσίου.

 

Επίσης έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας ποτήρι επιλέγοντας τη φωτογραφία που επιθυμείτε ώστε να κάνετε πιο προσωπικό το αποτέλεσμα, επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πολλά σχέδια και χρώματα.

Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αγάπη για τη δημιουργία ενός brand που αγαπάει τον πλανήτη και σέβεται το περιβάλλον. Brand σαν και αυτά αλλάζουν την καθημερινότητα μας και τις συνήθειες μας, προσφέροντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εμείς σταθήκαμε λίγο παραπάνω στην έκδοση Clean Blue Paros από την Common Seas, μια κερδοσκοπική εταιρία που βοηθάει στη διαδικασία για καθαρό Ωκεανό. Η Huskup συνεργάστηκε με την Common Seas και τη σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία δημιούργησε ένα ποτήρι με κεντρικό θέμα το μάτι το οποιο θεωρείται το αρχαιότερο σύμβολο προστασίας.

https://www.huskup.com

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency