Το Tread Slick είναι το αξεσουάρ που προσέλκυσε όλα τα φώτα της μήνες της καραντίνας, ενώ θα μας απασχολήσει και το καλοκαίρι σαν απάντηση στον απρόβλεπτο καιρό. 

Πρώτη φορά είδαμε τα Tread Slick στην pre collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου Alexander McQueen, αλλά και στην γκαρνταρόμπα του αγαπημένου μας ηθοποιού Timothee Chalamet. Από τότε καταλάβαμε πως αυτό το σούπερ δυναμικό μποτάκι με τη rubber σόλα και τον καμβά σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, θα γίνει It αξεσουάρ. Οι μήνες της καραντίνας που ακολούθησαν μας έπεισαν, αφού είδαμε πολλούς stars του Χολύγουντ  αλλά και influencers από όλο τον κόσμο να τα φορούν και να φωτογραφίζονται σε πολλές και διάφορες παραλλαγές, αποτελώντας πλέον staple κομμάτι του οίκου Alexander McQueen. Οι content creators βρήκαν πολλούς δημιουργικούς τρόπους να μας παρουσιάσουν αυτό το unisex μποτάκι, ακόμη και την περίοδο του εγκλεισμού. Με την πρώτη ματιά σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη σκέψη για καλοκαιρινές εμφανίσεις, ο απρόβλεπτος καιρός όμως μας κάνει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: