Τα top “Pretty Dose” outfits της εβδομάδας είναι εδώ!

Τα top “Pretty Dose” outfits της εβδομάδας είναι εδώ!

Βoys and girls του Pretty Dose magazine τα δικά σας -και μας-  outfits της εβδομάδας που μας πέρασε είναι εδώ!

Αξίζει να τονίσουμε ότι το στυλ και η μόδα υποστηρίζεται από τον καθένα μας με το δικό του μοναδικό τρόπο και η κάθε πρόταση είναι ικανή να εμπνεύσει και να ξεχωρίσει μέσα από τελείως διαφορετικές στυλιστικές επιλογές και να δείχνει sleek και πολυτελής, δίχως να χρειάζεται πάντα να ξοδεύουμε μία περιουσία σε αυτή! Αρκεί να νοιώθουμε όμορφα με αυτό που επιλέγουμε να φοράμε και να το υποστηρίζουμε, καθώς αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητας μας και τρόπο έκφρασης μας, σύμφωνα  πάντα και με τις επιρροές αλλά και τις ψυχορμήσεις μας την κάθε ημέρα!

Έτσι λοιπόν με γνώμονα τόσο το σύνολο των outfit σαν ολοκληρωμένη πρόταση όσο και τις αντιδράσεις του κοινού που λάβαμε, παραθέτουμε παρακάτω τις προτάσεις που συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις!

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να λείπουμε και εμείς από αυτό το  challenge -εφόσον είμαστε μία παρέα σε αυτή τη στήλη- και έτσι κάθε εβδομάδα θα σας έχουμε και εμείς κάποιες συμμετοχές ή προτάσεις των μελών του Pretty Dose!

Η σειρά προβολής των outfit είναι τυχαία!

https://www.instagram.com/p/CGfJTMjHalt/?igshid=44auglcvx84z&fbclid=IwAR1zMm5y2hCfMD0o6ENTQiY6sxqk7e-mUMJQdLMilObZTFbfGLyVvLIN2R4

 

outfit Paizianista

 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας και αναμένουμε από σήμερα τα νέα outfit-προτάσεις σας για αυτήν την εβδομάδα! Mη διστάσεις να μας στείλεις το outfit σου είτε σε dm είτε ανεβάζοντάς το σε story και κάνοντας απλά tag τη σελίδα του Pretty Dose στο instagram!

 

Stay tuned!!!

 

Article by: PD team