Τα prints των 70s επανήλθαν!

Η μόδα επανέρχεται συνεχώς και αυτό είναι μια κοινή αλήθεια! Όσο περνούν τα χρόνια η μόδα ανακυκλώνετε πάντα με γνώμονα φυσικά την εποχή.

Οι designers έχουν το χάρισμα να προβλέπουν αλλά και να δημιουργούν τις τάσεις κάθε χρόνο και συχνά να επαναφέρουν διάφορα στοιχεία από περασμένες δεκαετίες προσαρμόζοντας τες τέλεια στην εκάστοτε εποχή!

Τι επανήλθε φέτος;

Βλέπουμε πολύ να κυριαρχούν στοιχεία της δεκαετίας του ’70 ! Χρώματα και παράξενα prints , λίγο ψυχεδελικά, πρωτότυπα και πολύ φαντασμαγορικά! Ναι η μόδα επανέρχεται με σκοπό την ανανέωση και την προσαρμογή στην εκάστοτε στιγμή και αυτό είναι κάτι που αγαπούν πολύ οι fashion experts! Φέτος λοιπόν,  κάτι που μου αρέσει πολύ και είναι ξεκάθαρα στοιχείο των 70s είναι τα bodycon dresses με παράξενα prints!

Πολλά χρώματα μαζί, Πολλά γεωμετρικά σχέδια και Πολλά λουλούδια ήταν στοιχείο χαρακτηριστικό στη μόδα τη δεκαετία του 1970! Βλέπουμε πως επανήλθαν σε φορέματα, φούστες, tops αλλά και παντελόνια! Εκείνα που ξεχώρισα όμως και τρέφω ιδιαίτερη λατρεία , είναι τα φορέματα!

Πάμε να δούμε μερικά;

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency