Μπροστά στο κλασσικό και διαχρονικό δε βγαίνει τίποτα όπως και να το κάνουμε! Η neutral παλέτα θα είναι πάντα στις κορυφαίες προτιμήσεις όλων από τα χρώματα στο σπίτι μας έως τα  ρούχα και τα νύχια μας!

Αν και αυτή τη σεζόν επικρατεί το χρώμα και ιδιαίτερα η έντονη εκδοχή τους εγώ βρήκα να αφιερώσω λίγο χρόνο για τη διαχρονική αξία των nude επιλογών στα νύχια μας! Η αλήθεια είναι πως είναι κλασσικό και αγαπημένο σίγουρα από όλες τις γυναίκες και όχι μόνο αφού είναι και η εύκολη λύση που σώζει ζωές όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάλεις στα νύχια σου!

Από την άλλη όσο και αν κυριαρχούν τα έντονα χρώματα τωρα , τα nude νύχια δε χάνουν σε καμία περίπτωση έδαφος και πίστεψε με έχουν τους μόνιμους υποστηρικτές τους!

Επίσης μπορείς  να παίξεις με nude βάση και να δημιουργήσεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές αφού αυτά τα απαλά χρώματα βοηθούν πολύ!

Αν είσαι λοιπόν  πεπεισμένη πως δε μπορείς να αποχωριστείς τα nudes τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω και προετοιμάσου για το Πασχαλινό μανικιούρ!

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency