Τα lace up boots είναι η νέα εμμονή στο Instagram

Τα lace up boots είναι η νέα εμμονή στο Instagram

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτωβρίου, ωστόσο όλες παραδεχόμαστε πως η αλλαγή της εποχής δεν είναι ακόμη αισθητή. Πώς αλλιώς δηλαδή να δικαιολογήσουμε τα shorts και τα σανδάλια που εξακολουθούμε να φοράμε; Και μπορεί αυτό να είναι γεγονός, ωστόσο έφτασε η στιγμή να υιοθετήσουμε τις τάσεις του φθινοπώρου. Αν δηλαδή δεν το κάνουμε τώρα, πότε θα το κάνουμε;

Τα trends της νέας σεζόν είναι πολλά και διαφορετικά και σίγουρα δεν μας αφήνουν αδιάφορες. Η νέα τάση που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι τα lace up boots. Ναι, τα ugly δερμάτινα μποτάκια με κορδόνια που “παραπέμπουν” στο… Halloween! Το συγκεκριμένο shoe trend έχει ήδη κυριαρχήσει στις street style εμφανίσεις αλλά και στο feed του Instagram μας και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Τα δερμάτινα μποτάκια με κορδόνια και χοντρό τακούνι είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των fashion girls όλου του πλανήτη. Αν και το shoe trend μπορείς να το βρεις σε αρκετές παραλλαγές και shoes brands, η επικρατέστερη επιλογή είναι η δημιουργία του Miu Miu. Αν ωστόσο ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν πιο chic επιλογές, να σου πούμε ότι υπάρχουν και τα pointy lace up boots με λεπτό τακούνι που επίσης θεωρούνται super hot.

Να σημειώσουμε πως τα εν λόγω μποτάκια έχουν ρετρό αέρα αφού είναι εμπνευσμένα από τα παπούτσια της Βικτωριανής εποχής και έχουν την δυνατότητα να χαρίσουν πόντους στο στυλ σου, ακόμα και στους απλούστερους συνδυασμούς.

 

Συντάκτης: Μαρία Σιαφάκα