Τώρα ξέρεις, πως εάν θέλεις να εμπνευστείς για το επόμενο manicure σου το Pretty Dose έχει τεράστιο υλικό αφού κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα πιο hot nail art που έκαναν το γύρω του instagram! Δημιουργίες από κάθε γωνιά του κόσμου με χιλιάδες likes και πολύ έμπνευση!

Αυτή η εβδομάδα όμως είναι λίγο παραπάνω αφιερωμένη σε εκείνες που αγαπούν τα μακριά νύχια! Η αλήθεια είναι πως στα μακριά νύχια μπορείς να δημιουργήσεις λίγο παραπάνω από ότι σε κοντό μήκος! Αυτά τα νύχια έτσι και αλλιώς ενδείκνυνται για ξεχωριστά nail art!

Αν λοιπόν έχεις μακριά νύχια και θέλεις έμπνευση γιατί το ραντεβού σου με τη nail artist είναι κοντά, είσαι στο κατάλληλο μέρος! Ανακάλυψε παρακάτω 7 ξεχωριστά nail art μόνο για τα μακριά σου αγαπημένα νυχάκια! Σίγουρα κάποιο σχέδιο θα σε εμπνεύσει!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing & Retailing AUEBΓεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: