Τα δικά σας top outfits της εβδομάδας!

Τα δικά σας top outfits της εβδομάδας!

Η ανταπόκριση σας για τo outfit-πρόταση της εβδομάδας ήταν μεγάλη και η επιλογή από την ομάδα μας δύσκολη υπόθεση!

Πολλά και διαφορετικά στυλ, εμφανίσεις με προσεγμένα details,  προτάσεις με  ιδιαίτερα chic  κομμάτια και άλλες πιο streetstyle για κάθε γούστο και για διαφορετικές περιστάσεις!

Παρακάτω λοιπόν, συλλέξαμε τα κορυφαία outfits, που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για εσάς για την εβδομάδα που μας έρχεται, και τα μοιραζόμαστε μαζί σας, αναμένοντας φυσικά τη γνώμη σας!

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

@grmystylerocks Day 1 😎🌸💞

A post shared by Katerina Gialitaki (@katgial) on

 

View this post on Instagram

Μεγαλώνοντας έμαθα να ισορροπώ ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω μου χωρίς να ταλαντεύομαι. Να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χωρίς την επιβεβαίωση κανενός. Να με αποδέχομαι με τα σωστά και τα λάθη μου. Να κάνω τις δικές μου επιλογές χωρίς ξένες παρεμβάσεις. Έμαθα να ονειρεύομαι χωρίς να φοβάμαι. Να ελπίζω χωρίς να δειλιάζω. Να δίνομαι χωρίς να ξοδεύομαι. Έμαθα πως οι μεγαλύτερες αξίες της ζωής μας είναι κρυμμένες στα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα. Οι ομορφότερες στιγμές της μοιράζονται με ανθρώπους που τις αξίζουν. Οι πιο σημαντικές είναι εκείνες που έχουν κάτι από την ψυχή μας. Και οι ωραιότερες εκείνες που χάραξαν την ύπαρξη μας. Εμαθα να μετρώ τους ανθρώπους με πράξεις και όχι με λόγια. Να τους υπολογίζω όλους στο τέλος και όχι στην αρχή της γνωριμίας μας. Να τους αποδέχομαι όπως είναι και να μην προσπαθώ να τους αλλάξω. Επιλέγω πλέον ποιοι θα είναι δίπλα μου και ποιοι μακριά μου. Διαλέγω σε ποιους θα καταθέσω την ψυχή μου και ποιοι θα χαθούν απο την ζωή μου. Δεν έχω πια χρόνο για τα άσχημα αυτού του κόσμου. Αρνούμαι να φθείρω την ύπαρξη μου σε μικρότητες. Δεν στέκομαι πάνω από λιποψυχίες και συκοφαντίες. Δεν με αγγίζουν οι μικροαστικές συμπεριφορές. Αποφεύγω τις άσκοπες και ανούσιες συναναστροφές. Δίνω σημασία στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Με αφορά η αξία των ανθρώπων και όχι η εικόνα τους. Μιλάω λίγο και σκέφτομαι περισσότερο. Ακούω χωρίς να κρίνω. Εκφράζομαι χωρίς φόβο. Απολαμβάνω την μοναχικότητα μου. Διασκεδάζω τις λύπες μου. Συνυπάρχω αρμονικά με τους φόβους και τις αδυναμίες μου. Δίνομαι χωρίς όρους. Αγαπάω χωρίς περιορισμούς. Νιώθω χωρίς φραγμούς και όρια. Εμπιστεύομαι χωρίς αμφιβολίες. Έμαθα πως τα λάθη είναι ανθρώπινες αδυναμίες και η ‘’συγνώμη’’ μεγάλη δύναμη. Πως ο μεγαλύτερος πλούτος σ ‘αυτή τη γη βρίσκεται μέσα μας. Ότι οι πιο πληγωμένοι άνθρωποι είναι αυτοί με το πιο υπέροχο χαμόγελο. Οι πιο αξιοπρεπείς είναι εκείνοι που κρύβουν τα δάκρυα τους στο πιο λαμπερό τους βλέμμα. Και οι πιο ευτυχισμένοι αυτοί που ανακάλυψαν τον εαυτό τους. Τα μεγαλύτερα μαθήματα τα έχουμε διδαχθεί απο τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ζωή μας. Έμαθα να απολαμβάνω την κάθε μέρα να την χρωματίζω με πολλά χρώματα ζώντας και απολαμβάνουντας την κάθε στιγμή.

A post shared by Πόπη Μανίκαρου (@popimanikarou6) on

 

 

Κατάστημα ANEL

 

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι η σειρά προβολής των outfit είναι τυχαία και να ευχαριστήσουμε πολύ όλους και όλες σας για την άμεση ανταπόκρισή σας!

Αν το έχεις και εσύ με τη μόδα και πιστεύεις ότι διαθέτεις μία αξιόλογη πρόταση-outfit για την επόμενη εβδομάδα μη διστάσεις να μας στείλεις DM ή να ανεβάσεις story κάνοντας tag τη σελίδα του περιοδικού μας στο instagram:

https://www.instagram.com/pretty.dose/

Καλή και stylish εβδομάδα σε όλους και σε όλες!

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη.