τασσσος

Είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες την Θεσσαλονίκης και όχι μόνο! Ραδιο-φονικός παραγωγός, παρουσιαστής, Dj και αγαπητός σε πολλούς διάσημους καλλιτέχνες (σύμφωνα με δηλώσεις τους). Δεν φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα σχετικά με την επικαιρότητα, όπως όλοι διαβάζουμε στα προσωπικά του accounts! Ξέρει ποιος είναι και δεν το κρύβει, αλλά αντίθετα το τονίζει γιατί δεν φοβάται κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του που αυτός τον έφτασε στην επιτυχία. Σε reallity σίγουρα θα τον έβλεπες αλλά μόνο στη θέση του παρουσιαστή όπως δηλώνει και σίγουρα θα ήθελα να τον δω εκεί γιατί λείπει μια τέτοια προσωπικότητα από την φετινή (και όχι μόνο) τηλεόραση. Ο Τάσος Ριζόπουλος είναι ο κολλητός που πάντα ήθελες γιατί θα στα πει όλα ακριβώς όπως είναι.  Και για αυτό είναι μια προσωπικότητα που πάντα ήθελα να γνωρίσω και να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις του.

τασσοσ

 • Είσαι αναγνωρίσιμος και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Δεν φοβάσαι τις κριτικές και τις αντίθετες απόψεις που πολλοί μπορεί να έχουν μαζί σου;

Σε μια εποχή που περνάμε τόσο δύσκολα είναι θεμιτό και δεδομένο πως θα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις άλλωστε σε δημοκρατία ζούμε το ζητούμενο είναι να είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και ιδέες αρκεί να υπάρχει πάντα μια βάση συζήτησης σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε αερολογίες και fake news οπότε κάθε κριτική δεκτή αρκεί να ευσταθεί και να είναι καλοπροαίρετη.

 • Πώς μπήκε το μικρόβιο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης; Ποια ήταν η πρώτη σου απόπειρα σε αυτά τα μέσα;

Από μια αγγελία στην εφημερίδα Μακεδονία, έψαχνα δουλειά γιατί σπούδαζα πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό σε τηλεόραση τους άρεσα με πήραν και μπήκε το νερό στο αυλάκι, μετά ήρθε και το ραδιόφωνο στην ζωή μου, όλα ήταν τυχαία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η προσπάθειά ήρθε μετά γιατί στην αρχή είχα άγνοια κινδύνου στο τι περίεργο χώρο μπήκα (χαχα) με πολύ δουλειά όμως ήρθαν όλα σε μια λογική πορεία.

 • Πιστεύεις ότι έκανες όσα μπορούσες στον χώρο αυτό(τηλεόραση, ραδιόφωνο, Dj σε Ελλάδα & Εξωτερικό) ή έχεις ακόμα πολλά να δώσεις και σε τι;

Όποιος επαναπάβεται στις δάφνες του, μου είχε πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην τηλεόραση ο Τόλης Βοσκόπουλος, πέφτουν και τον πλακώνουν, αυτή την κουβέντα την έχω σαν αρχή στην ζωή μου δεν κάθομαι ποτέ να πω όλα καλά και δεν προσπαθώ για το κάτι παραπάνω, οπότε με ότι καταπιάνομαι θέλω να έχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με όλα όσα ασχολούμαι κατά καιρούς αυτό κάνω και τώρα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση γιατί τα γκεστ σαν dj θα κάνουμε πολύ καιρό να τα δούμε λόγο πανδημίας.

 • Αν δεν γινόσουν παρουσιαστής τι θα ήθελες να γίνεις;

Αυτό που σπούδασα είναι γυμναστής, έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας πάνω στην αθλητική δημοσιογραφία οπότε θα ήμουν ένας άριστος καθηγητής η προπονητής πολύ απλά. (χαχαχ)

 • Ποιον καλλιτέχνη/καλλιτέχνιδα ή δημόσιο πρόσωπο θαυμάζεις πολύ και γιατί;
Θαυμάζω αρκετούς ιδίως αυτούς που με την δουλειά τους υπάρχουν στον χώρο πολλά χρόνια χωρίς σκάνδαλα, ίντριγκες και την προσωπική τους ζωή σε πρώτο πλάνο αλλά με δουλειά και σωστό δημόσιο λόγο, άλλωστε η διάρκεια δείχνει την αξία κάποιον ανθρώπων στον χώρο αυτό όπως οι
Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Πασχάλης Τερζής και αρκετοί άλλοι που δεν χωράνε να στους πω και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους είναι πολλοί ευτυχώς γιατί στις μέρες μας επιπλέουν και πολλοί φελλοί!
bandi tasos
 • Τι γνώμη έχεις για τα Reality που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση και ποια πιστεύεις δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται; Θα έπαιρνες μέρος εσύ σε reality; Αν ναι σε ποιο;

Στην εποχή μας είναι καλό να υπάρχουν όλα αυτά τα προϊόντα για να υπάρχει δουλειά σε παραγωγές και σε ανθρώπους που δουλεύουν γι’αυτές από την άλλη δεν είναι της αισθητικής μου το Bachelor και το Big Brother, νομίζω ότι θίγουν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια ξεφτιλίζοντας την ανθρώπινη φύση για τα νούμερα τηλεθέασης !Δύσκολα θα έπαιρνα μέρος σε ένα ριάλιτι άλλωστε όσοι πάνε σε κάποιο ριάλιτι αποδεδειγμένα δεν έχουν και πολλά πράγματα να κάνουν στην κανονική τους ζωή ούτε έχουν και ιδιαίτερες περγαμηνές στην προσωπική τους ζωή  ή  κάποιες πετυχημένες δουλειές που τις αφήνουν για να πάνε σε αυτά τα σόου και να εκτίθενται με κάθε τίμημα, οπότε δεν με βλέπω να πηγαίνω σε τέτοιες παραγωγές σαν παίκτης αν με θέλουν σαν παρουσιαστή το συζητάμε. (χαχαχ)

 • Δίπλα σε ποιον ή ποια θα ήθελες να δουλέψεις είτε ως συμπαρουσιαστής είτε σε πάνελ;
Έχω συνεργαστεί με αρκετούς κατά καιρούς, είμαι δεκτικός σε καλές συνεργασίες και καλά καμαρίνια όπως λέμε δεν έχω κανένα απωθημένο οπότε η απάντηση είναι με αρκετούς αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προδιαγραφές.
 • Με ποιον δεν θα ήθελες ποτέ να συνεργαστείς και γιατί;

Τα λάθη γίνονται μια φορά και το έκανα στο Star channel οποίος θυμάται θυμάται, δεν λέω όνομα γιατί πλέον είναι στα αζήτητα και δεν θα της κάνω διαφήμιση εγώ (χαχα) με την συγκεκριμένη λοιπόν πότε των ποτών που λέμε. (χαχαχα)

 • Τι σε ενοχλεί στην σημερινή γενιά και τι σου αρέσει;

Μ’αρέσει η τρέλα τους για την ζωή, με ενοχλεί το ότι “αρετουσάριστα” και χωρίς να το ψάξουν δέχονται πληροφορίες που είναι fake news όπως και η θέληση για εύκολη ανάγνωση με κάθε τίμημα.

 • Πώς και πόσο άλλαξε η ζωή σου εν μέσω Covid-19;

Ο ιός άλλαξε την ζωή όλων μας, θα το παλέψουμε με υπομονή και επιμονή αρκεί να είμαστε όλοι συνετοί να ακούμε τους επιστήμονες, τους ειδικούς, να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα. και όλα θα πάνε καλύτερα.

 • Τι κάνεις και πως περνάς στο lockdown; Τι θα συμβούλευες τον κόσμο να κάνει αυτές τις μέρες;

Όλοι έχουμε πλέον ανακαλύψει νέα ταλέντα που δεν είχαμε πριν την καραντίνα. Εγώ ανακάλυψα ότι μπορώ να μαγειρέψω κάτι που δεν το είχα πριν (χαχα) καλά μην φανταστείς τίποτα φοβερά γκουρμέ πιάτα, αλλά πριν δεν ήξερα να φτιάξω ούτε αυγό ανακαλύπτεις νέα ταλέντα! Θα κάνουμε γενική καθαριότητα, θα στολίσουμε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι, το δέντρο, θα κάνουμε Tik Tok, γενικά θα κάνουμε ότι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους!

 

 

 • Αν μπορούσες να γίνεις κάποιος άλλος για μία μέρα ποιον ή ποια θα επέλεγες;

(Χαχα) Θα ήθελα να γίνω ο αόρατος άνθρωπος για να κάνω σκανδαλιές πολύ απλά! (χαχαχ)

 • Η οικογένεια είναι στα πλάνα σου ή σου αρέσει να είσαι μόνος;

Όλα την κατάλληλη ώρα και στιγμή, τίποτα δεν εκβιάζεται και τίποτα δεν μπαίνει σε πλάνο όλα είναι μέσα στην ζωή αν είναι να έρθει θε να έρθει αλλιώς ας προσπεράσει άλλωστε όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει ! Άλλωστε μόνος ούτε στον παράδεισο!

 • Που σε βλέπουμε και ακούμε αυτό τον καιρό;

Με ακούτε στο Κοσμοράδιο τα τελευταία 20 χρόνια σταθερή αξία κάθε απόγευμα στης 18.00 ΝΤΑΝ με την 1η σε ακροαματικότητα μουσική εκπομπή Τα S.O.S στη Μουσική η συνήθεια που έγινε λατρεία όπως λέμε χαριτολογώντας. Τηλεοπτικά μετά την μετακόμιση του Μακεδονία TV στην Αθήνα και την λήξη της πολύ καλής συνεργασίας μας και την μη ύπαρξης άλλου Πανελλήνιου καναλιού στην Θεσσαλονίκη, παρά μόνο του Βεργίνα TV που είναι Πανελλήνιο μέσο του ΟΤΕ ΤV,  θα με βρεις εκεί σε μια εβδομαδιαία μουσική εκπομπή με τίτλο Τα S.O.S στη Μουσική, τι έκπληξη στον τίτλο (χαχα) κάθε Σάββατο στης 16.00 και παράλληλα εκείνη την ώρα η εκπομπή μεταδίδεται και στην Κύπρο από το Παγκύπριο κανάλι CAPITAL TV.

 • Τι εύχεσαι για την νέα χρονιά;

Να ευχηθώ ολόψυχα να βρεθεί άμεσα το εμβόλιο για τον Covid και να είμαστε όλοι γέροι και δυνατoi και να έχουμε ένα 2021 με πολύ αγάπη, ευτυχία, χαρά, ευημερία και χρήματα!

 

Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι η ζωή να στα φέρει όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency