Στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως τα μπαρ..άνοιξαν πριν την ώρα τους, αφού τις τελευταίες νύχτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης δημιουργείται επανειλημμένα συνωστισμός, έξω από μαγαζιά που πωλούν take away ποτά και κοκτέιλ.

Ιδιαίτερα στην παραλιακή και στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ , πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται τα βράδια έξω από τα take away μαγαζιά, αψηφώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της κατάσταση με τον κορονοϊό.

Οι κατά βάση νεαροί σε ηλικία θαμώνες συγκεντρώνονται, όχι μόνο για να αγοράσουν το take away ποτό τους, αλλά και για να κάτσουν εκεί, όπως θα γινόταν εάν τα μπαράκια ήταν ανοιχτά.

Η αστυνομία έχει βρεθεί πολλές φορές στο σημείο για να απομακρύνει τον κόσμο ύστερα από συστάσεις, παρόλα αυτά φαίνεται πως αυτό..δεν πτοεί ιδιαίτερα τους θαμώνες αφού η κατάσταση φαίνεται πως συνεχίζει να συμβαίνει κάθε βράδυ στους συγκεκριμένους δρόμους.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: