Στη ΓΑΔΑ προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης, μαζί με ακόμη δύο άτομα, ο Μένιος Φουρθιώτης. Πριν από την προσαγωγή του έγινε έφοδος της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και στο γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη, για να ερευνηθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύλληψη έχει να κάνει με τους πυροβολισμούς από καλάσνικοφ στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και με το περιστατικό με τους δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κατονομάσει τον γνωστό παρουσιαστή ως το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πίσω από συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, ενώ και ότι σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι στις 16 Απριλίου.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, αλλά και για την σχέση τους με τον Μένιο Φουρθιώτη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: