Στις 22 Οκτωβρίου θα κάνει την μεγάλη «πρεμιέρα» η συλλογή της top συνεργασίας The Vampire’s Wife x H&M!

Στις 22 Οκτωβρίου θα κάνει την μεγάλη «πρεμιέρα» η συλλογή της top συνεργασίας The Vampire’s Wife x H&M!

Το The Vampire’s Wife ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρία κολοσσό H&M, και δημιουργεί ένα high street collection, που ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε από τις 22 Οκτωβρίου, online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι η σχεδιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια της συνεργασίας The Vampire’s Wife x H&M. Η H&M κατάφερε να αποτυπώσει το μυστηριώδη, αισθησιακό κόσμο της The Vampire’s Wife στη συλλογή. Ελπίζω να προσφέρει τόση χαρά σε αυτούς που θα τη φορέσουν, όση και σε εμένα όταν τη δημιούργησα», δήλωσε σχετικά η Susie Cave, ιδρύτρια του brand.

Το διάσημο brand της Susie Cave, με χαρακτηριστικό του την vintage αισθητική αλλά και τον σκοτεινό ρομαντισμό του, έχει ήδη φανατικό κοινό από celebrities, όπως οι Keira Knightley, Kate Moss, Sienna Miller, Cate Blanchett και Kate Middleton.

Στην συνεργασία με την H&M, θα κυριαρχεί το gothic ύφος της συλλογής, ενώ η σειρά αποτελείται κυρίως από μαύρα φορέματα, δαντέλες και βελούδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρούχα της σειράς είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από υλικά βιώσιμης προέλευσης.

«Με αυτή τη συνεργασία της H&M με τη The Vampire’s Wife θέλαμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι η μόδα μπορεί και πρέπει να ενδυναμώνει τις γυναίκες. Ότι μπορεί και πρέπει να τις εμπνέει ώστε να αισθάνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η ενέργεια της Susie και οι αξίες της The Vampire’s Wife αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμάς εδώ και καιρό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή, τη χωρίς αμφιβολία, πολύ ξεχωριστή συλλογή που δημιουργήσαμε μαζί,» όπως δηλώνει η Maria Östblom, Υπεύθυνη Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής της Η&Μ.

Το The Vampire’s Wife x H&M, είναι μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κάνει πάταγο μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά!