Το The Vampire’s Wife ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρία κολοσσό H&M, και δημιουργεί ένα high street collection, που ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε από τις 22 Οκτωβρίου, online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι η σχεδιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια της συνεργασίας The Vampire’s Wife x H&M. Η H&M κατάφερε να αποτυπώσει το μυστηριώδη, αισθησιακό κόσμο της The Vampire’s Wife στη συλλογή. Ελπίζω να προσφέρει τόση χαρά σε αυτούς που θα τη φορέσουν, όση και σε εμένα όταν τη δημιούργησα», δήλωσε σχετικά η Susie Cave, ιδρύτρια του brand.

Το διάσημο brand της Susie Cave, με χαρακτηριστικό του την vintage αισθητική αλλά και τον σκοτεινό ρομαντισμό του, έχει ήδη φανατικό κοινό από celebrities, όπως οι Keira Knightley, Kate Moss, Sienna Miller, Cate Blanchett και Kate Middleton.

Στην συνεργασία με την H&M, θα κυριαρχεί το gothic ύφος της συλλογής, ενώ η σειρά αποτελείται κυρίως από μαύρα φορέματα, δαντέλες και βελούδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρούχα της σειράς είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από υλικά βιώσιμης προέλευσης.

«Με αυτή τη συνεργασία της H&M με τη The Vampire’s Wife θέλαμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι η μόδα μπορεί και πρέπει να ενδυναμώνει τις γυναίκες. Ότι μπορεί και πρέπει να τις εμπνέει ώστε να αισθάνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η ενέργεια της Susie και οι αξίες της The Vampire’s Wife αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμάς εδώ και καιρό. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή, τη χωρίς αμφιβολία, πολύ ξεχωριστή συλλογή που δημιουργήσαμε μαζί,» όπως δηλώνει η Maria Östblom, Υπεύθυνη Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής της Η&Μ.

Το The Vampire’s Wife x H&M, είναι μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κάνει πάταγο μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά!

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency