cinema cover

Όμορφα καλοκαιρινά βράδια παρέα με τα αστέρια της μεγάλης οθόνης θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τις 13 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 όσοι επιλέξουμε το Σινεμά με Θέα για τις καλοκαιρινές εξόδους μας.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συνεργάζονται στην πιο επιτυχημένη πρόταση για τους σινεφίλ της πόλης και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια εναλλακτική, οικονομική και ποιοτική πρόταση η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από όσους επιλέγουν να μείνουν εντός των τειχών για το καλοκαίρι.

Το σημείο στο οποίο λειτουργεί το Σινεμά με Θέα είναι ίσως ο ομορφότερος εξωτερικός χώρος της Θεσσαλονίκης, με ανεμπόδιστη θέα προς τον Θερμαϊκό.

Είναι στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής και αποτελεί την πιο δροσερή επιλογή για το φετινό καλοκαίρι και όσους θέλουν να ζήσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με ταινίες που υπογράφουν μεγάλοι σκηνοθέτες και πρωταγωνιστούν οι αστέρες της έβδομης τέχνης.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 21:30 με την ταινία O Απόστρατος του Ζαχαρία Μαυροειδή και συνολικά θα προβληθούν 7 ταινίες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν.

Όσοι επιλέξετε και φέτος το Σινεμά με Θέα φροντίστε για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων αφού οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλούνται γρήγορα στις περισσότερες προβολές.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν.

Πληροφορίες:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Οροφή του Κτιρίου Μ2

Τιμές εισιτηρίων – Σινεμά Με Θέα 2019:
Γενική Είσοδος 5€
* Μειωμένο 4€ (φοιτητές, παιδιά, κάρτα ανεργίας, CineΚάρταF της περιόδου 2019-2020)

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr

Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» (6ος όροφος κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Στην περίπτωση χρήσης του ασανσέρ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους. Επίσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του.

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου

Φοιτητές, μαθητές, παιδιά, άνεργοι, πολύτεκνοι, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Κάρτας Αλληλεγγύης, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, ΑμεΑ, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστές σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), σε Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).

Τα φοιτητικά, τα μειωμένα ή άλλα ειδικά εισιτήρια είναι έγκυρα μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την είσοδο και εφόσον αυτά είναι σε ισχύ.

Για ανέργους απαιτείται η προσκόμιση της ηλεκτρονικής ανανέωσης της κάρτας ανεργίας.

Τα μειωμένα εισιτήρια δεν ισχύουν για φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου και για φοιτητές που φέρουν φοιτητική ταυτότητα με την ένδειξη “Δεν ισχύει”.

πηγή: thessalonikiguide.gr

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: