Σειρές “κόλλημα”

Κάτι που μας “χαρίστηκε” απλώχερα τον τελευταίο χρόνο, λόγο κορονοϊού, είναι η “απόδραση” από την κανονικότητα, προσθέτοντας στην καθημερινότητα μας άφθονο ελεύθερο χρόνο.
Κλείστε τις κουρτίνες, διαλέξτε την πιο χουχουλιάρικη κουβέρτα, το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα, βρείτε την κατάλληλη παρέα και ένας μαραθώνιος σειρών σε περιμένει. Σειρές που ίσως ξέρετε πολύ καλά και έχετε δει ξανά και ξανά ή σειρές που ποτέ δεν προσέξατε και πρέπει να ξεκινήσετε.

Friends

Η απόλυτη παρέα! Έξι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες μέσα από καθημερινά προβλήματα προσπαθούν να τα ξεπεράσουν έχοντας ο ένας τον άλλον… όπως λέει και το τραγούδι της σειράς. Ο άχαστος συνδιασμός κωμωδίας, ρομαντισμού, δράματος, με ατάκες να πέφτουν βροχή εκτόξευσαν αυτή τη σειρά και διατηρείται στο νούμερο 1.

The good place

Λόγω ενός λάθους, η εγωκεντρική, τέως πωλήτρια, Έλενορ Σέλστροπ φτάνει στον παράδεισο μετά τον θάνατό της.
Το μέρος αυτό προορίζεται για ηθικά καλούς ανθρώπους και η ίδια συνειδητοποιεί πως έχει βρεθεί στην θέση κάποιας άλλης.
Το λάθος στην ταυτότητα της είναι η αιτία να κάνει τα πάντα για να κρύψει το παρελθόν της και να γίνει καλύτερος άνθρωπος για να μείνει εκεί.

Girls

Το Girls είναι μια κωμική-δραματική σειρά που ακολουθεί τη ζωή μιας φιλόδοξης συγγραφέως και των τριων φίλων της, που ζουν στη Νέα Υόρκη.
Μαζί προσπαθούν να κατανοήσουν το νόημα της ζωής και τι πραγματικά θέλουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Ανατροπές, ατάκες με νόημα και το μότο,  «Living the dream: One mistake at a time”, κάνουν την σειρά μοναδική και απίστευτα εθιστική.

 

Black mirror

Ποιος είπε πως μια σειρά χρειάζεται συνεχόμενα επεισόδια για να πετύχει; Το black mirror είναι μια ιδιαίτερη σειρά η οποία αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Κάθε επεισόδιο και ένα μήνυμα. Κάθε επεισόδιο και μια συγκλονιστική ιστορία. Ιστορίες οι οποίες μας παρουσιάζουν μια άλλη όψη της τεχνολογίας και το πώς αυτή μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή μας ζωή, χωρίς καν να το αντιληφθούμε.  Ο ίδιος ο τίτλος της σειράς συμβολίζει μια μαύρη οθόνη, είτε είναι της τηλεόρασης, είτε είναι του κινητού, είτε του υπολογιστή. Και όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο χρόνος που καταναλώνεται πλέον σε αυτές τις οθόνες είναι απεριόριστος.

Orange is the new black

Η σειρά που έκανε αίσθηση, διαδραματίζεται στις φυλακές με κάποια flashbacks από την ζωή της πρωταγωνίστριας. Σπάει το κλισέ και πρότυπο της “γυναικείας” σειράς με έναν έξυπνο και απολαυστικό τρόπο.  Η κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η Πάιπερ, μια γυναίκα που ζει με τον αρραβωνιαστικό της, στη Νέα Υόρκη. Καταδικάζεται σε 15 μήνες φυλάκισης, με την κατηγορία της μεταφοράς μιας βαλίτσας γεμάτης βρώμικα χρήματα, κέρδη από εμπόριο ναρκωτικών, για λογαριασμό της πρώην κοπέλας της, Αλεξ Βοζ, που έκανε διεθνή καριέρα ως βαποράκι. Από την Νέα Υόρκη θα ξεριζωθεί, η Πάιπερ για να πάει στη φυλακή, όπου θα συναντήσει όχι μόνο την Άλεξ, αλλά και αρκετές συγκρατούμενενες, η καθεμιά με την ιδιοσυγκρασία, τα κολλήματα και τα προβλήματά της.

Σοφία Διάκου

Hey pretty people! Είμαι η Σοφία και το πάθος μου είναι η δημοσιογραφία. Παρέα θα "ταξιδέψουμε" στον κόσμο των σχέσεων, της ψυχολογίας, του πολιτισμού και δεν θα λείψουν συνεντεύξεις από ενδιαφέροντα πρόσωπα. Enjoy💜

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency