”Σασμός” σημαίνει συμφιλίωση ανάμεσα σε δύο οικογένειες μπλεγμένες σε βεντέτα, ώστε να σταματήσει το χειρότερο κακό που μπορεί να ξεσπάσει ανάμεσα τους. Συνήθως αυτό επιτυγχάνεται μέσα από έναν γάμο ή κουμπαριά. 

 

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha ”Σασμός’‘ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και ήδη βρίσκεται πολύ υψηλά στα νούμερα τηλεθέασης, ο κόσμος φαίνεται να την αγαπά ήδη και κάθε βράδυ το twitter παίρνει ”φωτιά” από τα σχόλια. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη αποτελούν το πρωταγωνιστικό δίδυμο, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών να τους συνοδεύει ενώ βλέπουμε και την επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη ως μητέρα του Αστέρη Σταματάκη ( Ορφέας Αυγουστίδης).

Ο Γιάννης Κότσιρας ”ντύνει” μουσικά τη σειρά με το ομότιτλο τραγούδι ”Σασμός”, που αναδεικνύει την ”πλούσια” ομορφιά της κρητικής μουσικής. Με το τραγούδι να έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις σε μουσική του μοναδικού Νίκου Τερζή.

Με ρυθμό σύγχρονο και έντονο το κρητικό στοιχείο το τραγούδι ”Σασμός” μας μεταφέρει στην ουσία της ιστορίας, περιγράφοντας πως ο έρωτας νικάει την βεντέτα.

Το τραγούδι που έχει ”μαγέψει” ήδη το κοινό κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: