Εν μέσω της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού, και ενώ όλος ο κόσμος πέρασε μια δύσκολη πρωτοχρονιά με περιορισμούς και αυστηρά μέτρα, κάποιοι Έλληνες celebrities, επέλεξαν να το γιορτάσουν στο Nammos του Ντουμπάι.

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα λίγα μέρη πλέον στον πλανήτη, που είναι covid-free και όλα λειτουργούν κανονικά. Για αυτό, κάποιοι κοσμικοί επέλεξαν να μην… κλειστούν στα σπίτια τους όπως όλος ο κόσμος, και να γιορτάσουν μια πρωτοχρονιά στην χλιδή, και μακριά από τις δυσκολίες της Ελλάδας.

Ανάμεσα σε αυτούς τους celebrities, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, η Ιωάννα Μπέλλα, η Σίλια Κριθαριώτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, και πολλοί άλλοι.

Οι αντιδράσεις στα social media «φούντωσαν», με τις δημοσιεύσεις και τα Instagram stories των κοσμικών, αφού θεωρήθηκαν άκρως προκλητικά ως προς τον υπόλοιπο κόσμο που λόγω της κατάστασης πέρασε την πρωτοχρονιά πολύ περιορισμένα, ακόμα και μακριά από οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων από πόλη σε πόλη.

Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ήρθε σε σύγκριση μέσω των social media, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέγει μια περισσότερο «low profile» ζωή και έχει συνεισφέρει πολλές φορές με φιλανθρωπίες στην Ελλάδα. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, τα social media «πήραν φωτιά» από δημοσιεύσεις θυμού όπως και ειρωνικού χιούμορ, για την στάση των συγκεκριμένων celebrities.

 

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency