Σάλος στη θεσσαλονίκη με το πάρτι νεαρής κοπέλας που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό

Σάλος στη θεσσαλονίκη με το πάρτι νεαρής κοπέλας που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση, με την νεαρή κοπέλα που βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, ενώ λίγες μέρες πριν διαγνωστεί, είχε πραγματοποιήσει πάρτι στο σπίτι της με περίπου 30 άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νεαρή φοιτήτρια είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης και πασίγνωστης τραγουδίστριας. Η κοπέλα πριν από περίπου δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας, τέθηκε σε καραντίνα και δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στο Πανόραμα, παραβρέθηκε πολύς κόσμος. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το πάρτι, όπου η κοπέλα παρουσίασε υψηλό πυρετό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο και βρέθηκε θετική. Στην συνέχεια, ακολουθήθηκε η διαδικασία ιχνλάτησης των επαφών της με το επίκεντρο των ερευνών να εστιάζει σε όσους είχαν παραβρεθεί στο πάρτι αλλά και τις πελάτισσες του κομμωτηρίου- κέντρου περιποίησης, το οποίο φαίνεται πως είχε επισκεφτεί νωρίτερα η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open Tv, πολλοί από τους καλεσμένους στο πάρτι βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα αναμένεται να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.