Τελευταία συναντάμε αρκετές αλλαγές στην μόδα. Μπορεί να μην το έχουμε προσέξει, αλλά η μόδα πλέον έχει μία ιδιαίτερη αισθητική, που αποτελείται από minimal, άνετα κομμάτια, σε nude αποχρώσεις, πολλές φορές oversized, κάνοντας μας να νιώθουμε άνετα, αλλά ταυτόχρονα πάρα πολύ όμορφες. Ποιο είναι αυτό το κομμάτι όμως, που θα τελειοποιήσει το σύνολό μας, ό,τι κι αν φοράμε;
Το blazer λοιπόν είναι το κομμάτι  που πλέον δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Είναι πολύ chick, για όλες τις ηλικίες και όλες τις περιστάσεις, καθώς κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα της αρεσκείας μας.  Με ποιούς τρόπους μπορούμε να το συνδυάσουμε όμως;

Denim
Φυσικά με ένα παντελόνι τζιν θα μπορούσε να συνδυαστεί πάρα πολύ εύκολα. Ό,τι χρώμα και αν είναι το blazer, τα τζιν παντελόνια είναι εδώ για να μας σώσουν. Κοιτάμε μόνο τα αξεσουάρ μας ή τα παπαπούτσια να είναι στην ίδια χρωματική παλέτα με το blazer, ώστε να έχουμε ένα σωστά δομημένο σύνολο.

Φούστα/φόρεμα
Αν θέλουμε κάτι πιο χαριτομένο και ταυτόχρονα σέξυ, μπορούμε να συνδιάσουμε ένα mini φόρεμα ή μία mini φούστα, το οποίο  κάνει το σύνολό μας αμέσως πάρα πολύ φρέσκο και νεανικό, ενώ παράλληλα το blazer το κάνει πιο αυστηρό, ώστε να υπάρχει μία ισορροπία. Το παπούτσι που θα επιλέξουμε εξαρτάται από την περίσταση. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα ζευγάρι ankle boots στο ίδιο χρώμα του outfit, αλλά και ένα ζευγάρι sneakers, αν θέλουμε κάτι πιο χαλαρό και καθημερινό.

Ανδρόγυνο
Μία άλλη επιλογή να συνδιάσουμε το blazer που έχουμε, είναι το ασορτί παντελόνι του ή κάποιο παντελόνι της ίδιας απόχρωσης. Αρκετά ανδρόγυνο το στυλ και πολύ δυναμικό. Κατάλληλο για επαγγελματικές δουλειές αλλά και για πιο χαλαρές εμφανίσεις.

Casual
Πλέον τα blazer τα έχουν αγαπήσει μικρές και μεγάλες ηλικίες. Μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν με μία oversized φούτερ, ή ακόμα και με μία φόρμα, κάνοντας ένα πολύ όμορφο smart casual λουκ, ιδανικό για χαλαρές εμφανίσεις, αλλά και για το σχολείο.

Μαρία Πριάκου

Γεια σας! Είμαι η Μαρία και ασχολούμαι με το Fashion Styling και το μακιγιάζ. Σκοπός μου είναι να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου και να σας κάνω να αγαπήσετε την μόδα όπως την αγαπάω εγώ.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency