Αναμφίβολα, το καλύτερο μέρος μετά από μία κοπιαστική ημέρα είναι όταν φτάνει η ώρα του ύπνου και πέφτετε στο κρεβάτι. Όμως, μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφο, όταν ξαπλώσετε στο στρώμα που είναι στρωμένο με φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια.

Για να μπορέσετε όμως να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο, να έχετε πάντα μαλακά και καθαρά σεντόνια, χρειάζεται να κάνετε ένα μικρό… κόλπο, κυρίως κατά την καθαριότητά τους, μια και έπειτα από τις συνεχείς πλύσεις, ίσως αλλοιωθεί η ποιότητα του υφάσματος.

Άλλωστε, τα σεντόνια δεν είναι όπως τα ρούχα που φοράτε στην δουλειά ή το γυμναστήριο, τα οποία χρειάζονται άμεσα πλύσιμο μόλις τα χρησιμοποιήσετε μία φορά. Τα σεντόνια μπορούν να μείνουν στρωμένα στο κρεβάτι μέχρι και δύο εβδομάδες, ενώ η καλύτερη επιλογή είναι η αλλαγή τους σε εβδομαδιαία βάση.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να έχετε πάντα φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια, με την ποιότητα να μην… χάνει κάθε φορά που τα βάζετε στο πλυντήριο για να τα καθαρίσετε.

Από την στιγμή που τα σεντόνια δεν λερώνονται με δύσκολους λεκέδες δεν χρειάζεται να τα πλένετε σε δυνατά προγράμματα, ούτε σε πρόγραμμα με πρόπλυση.

Μπορείτε να αυξήσετε την θερμοκρασία του νερού, ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος σύμφωνα με τις ενδείξεις στην ετικέτα. Μπορείτε να επιλέξετε πιο ελαφριά προγράμματα με λιγότερες στροφές και ηπιότερο στύψιμο.

Πηγή:https://www.dokari.gr/

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: