Κορίτσια, είναι γνωστό ότι τα ίσια μαλλιά κομμωτηρίου,πάντα διαφέρουν από το πιστολάκι που κάνουμε μόνες μας στο σπίτι!

Τι φταίει άραγε; Ποια είναι αυτά τα μαγικά προϊόντα που μας βάζουν;

Τις περισσότερες φορές παρόλο που ξοδεύουμε μια περιουσία και τα έχουμε στο σπίτι απογοητευόμαστε από το αποτέλεσμα.

Ποιο είναι άραγε το μυστικό;

Τα μαλλιά κομμωτηρίου είναι πιο ανάλαφρα και έχουν περισσότερη κίνηση και όγκο.Κι όμως μπορείς να πετύχεις το ίδιο επαγγελματικό αποτέλεσμα έχοντας μαζί σου ένα καλό επαγγελματικό πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μεταλλικές!

Έχοντας αυτά τα δυο και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα θα δεις τη διαφορά.Το μεγαλύτερο μυστικό για ένα εντυπωσιακό και ανάλαφρο look είναι η ενυδάτωση των μαλλιών. Βασικό λοιπόν σε κάθε λούσιμο είναι η χρήση ενός conditioner αλλά και η εβδομαδιαία εφαρμογή μιας μάσκας που θα επιλέξετε εσείς ανάλογα με τον τύπο και φυσικά με το χρώμα των μαλλιών σας. Για καλύτερο αποτέλεσμα της μάσκας αν τα μαλλιά σας είναι πολύ αφυδατωμένα,είναι να τα τυλίγεται με μια ζεστή πετσέτα και να την αφήνετε μερικά λεπτά πριν ξεβγάλετε.

Για ακόμα πιο λαμπερά μαλλιά απλώστε ένα λαδάκι μόνο στις άκρες. Για να αυξήσετε τον όγκο των μαλλιών σας, πριν αρχίσετε το χτένισμά σας στεγνώστε ανάποδα.Ακολουθεί το ίσιωμα με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.Στο τέλος λίγο hair-spray είναι σημαντικό για να κλειδωθεί το αποτέλεσμα

Extra tips.Για να διατηρηθεί το χτένισμά σας να βάζετε πάντα στις άκρες λίγο λαδάκι έτσι ώστε να μη σπάει και να είναι πάντα ίσιο. Μην παραλείπετε να ψεκάζετε στις άκρες λίγο ξηρό σαμπουάν για να τονωθεί η φυσική τους κατάσταση. Η εφαρμογή της θεραπείας olaplex θα βοηθήσει 4-5 φορές το χρόνο κάνει την τρίχα πιο ελαστική και βοηθάει σημαντικά για να έχετε επαγγελματικό ίσιο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία!!!

Συντάκτης: Τζένη Δασκάλου

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: