Ποιός είπε ότι η μόδα είναι μόνο για μεγάλους;

Το Pretty Dose σου έχει την απόδειξη ότι η μόδα είναι και για τα παιδιά και να σου πούμε και την αλήθεια την υποστηρίζουν τέλεια! Ο λόγος για τον πιο iconic λογαριασμό που βρήκαμε στο Instagram και να σου τονίσουμε πως είναι ενός τρίχρονου αγοριού! Εδώ να πούμε πως οι γονείς διαχειρίζονται τον λογαριασμό! Πιο αναλυτικά, ο μικρός Madox Jaxx είναι ότι πιο stylish έχουμε δει σε παιδί της ηλικίας του ,χάρη στους γονείς του βέβαια! Θα τον δεις να ποζάρει με χάρη με τα πιο trendy designer ρούχα! Οι πόζες του είναι ακαταμάχητες και το χαμόγελοτου μικρού Madox απογειώνει τις φωτογραφίες! Με 84 χιλιάδες ακόλουθους εδώ που τα λέμε και εμείς θα χαμογελούσαμε!

Θα τον δεις ντυμένο με τα latest trends , αγαπάει τα nike x designer , αγαπάει τα balenciaga sneakers , τα yeezus , τις πιο trendy φόρμες αλλά και τα πιο stylish αξεσουάρ! Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβεις….

 

 

 

 

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing & Retailing AUEB

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency