Ποιο τζιν ταιριάζει στο σωματότυπό σου;

Ποιο τζιν ταιριάζει στο σωματότυπό σου;

Το τζιν είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα στην ντουλάπα μιας γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί χειμώνα καλοκαίρι και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα. Τι γίνεται όμως αν ένα τζιν μας αρέσει πολύ αλλά δεν ταιριάζει στο σωματότυπο μας; Πολύ απλά διαλέγουμε αυτό μας ταιριάζει. Κι αν δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό ίσως ήρθε η ώρα να διαβάσεις αυτό το άρθρο!

  1. Ο σωματότυπος μήλο

Αν έχεις πεταχτη κοιλίτσα στρογγυλεμενο κορμό αλλά λεπτά πόδια ανήκεις στο σωματότυπο μήλο. Η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις για να αναδείξεις το καλό σου στοιχείο που είναι τα πόδια και να κρύψεις την κοιλιά, είναι ένα κλασσικό τζιν σε ίσια γραμμή που θα αγκαλιάσει την κοιλιά και δεν θα την τονίζει.

 2. Ο σωματότυπος αχλάδι

Στο σωματότυπο αχλάδι ανήκουν οι γυναίκες που έχουν ανοιχτή περιφέρεια και στενό κορμό, οπότε σίγουρα θέλεις ένα τζιν που δεν τονίζει την περιφέρεια και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα. Ιδανικά για εσένα είναι τα χαμηλοκάβαλα ή μεσαίου μεγέθους τζιν. Επίσης μια καλή ιδέα είναι το τζιν καμπάνα που θα κολακέψει την περιφέρεια σου και σίγουρα απέφυγε τα skinny Jean.

 3. Ο σωματότυπος σωλήνα

Αν δεν διαθέτεις καθόλου καμπύλες είσαι στην κατηγορία σωματοτύπου σωλήνα. Η μέση είναι ίσια οι ώμοι και η περιφέρεια έχουν το ίδιο φάρδος. Το καλύτερο τζιν για ένα τέτοιο σωματότυπο είναι εκείνο που θα το κάνει να φαίνεται πιο θηλυκό με περισσότερες καμπύλες. Ένα άνετο boyfriend Jean θα κάνει τους γοφούς πιο ογκώδεις τονίζοντας την μέση κάνοντας ένα σώμα χωρίς καμπύλες να φαίνεται πιο γυναικείο. Επίσης τα χαμηλοκάβαλα skinny Jeans θα αναδείξουν ωραία τα πόδια σου.

                                                                                                                 Συντάκτης:  Ελένη Καμπάκη