Από τη προηγούμενη κιόλας καραντίνα, κάπως έπρεπε να περνά δημιουργικά  η ώρα μου καθώς και να βρίσκομαι σε μια εγρήγορση αλλά και να έχω ένα υγιές σώμα, βγαίνοντας από αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία! Έτσι λοιπόν, ασχολήθηκα με το σώμα μου και ακολούθησα ένα online πρόγραμμα γυμναστικής (μιας που δεν υπήρχε άλλος τρόπος να γυμναστώ, όπως λ.χ. στο γυμναστήριο ή με προσωπικό γυμναστή) . Έτσι κι σε αυτή… ακολούθησα ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με κάποιες αλλαγές, σύμφωνα με τις τωρινές ανάγκες του σώματός μου αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είχα ως στόχο!

Πολλές αλλά και πολλοί, λόγω της κατάστασης αυτής, με τη καραντίνα…παραμελούν το σώμα τους κι αυτό συμβαίνει όχι επίτηδες, ουσιαστικά λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό…ισχυριζόμενοι ότι τα γυμναστήρια είναι κλειστά και πως δεν έχουν το χώρο και το χρόνο να το κάνουν. Κι εγώ έρχομαι να σου πω, πως όλα αυτά γίνονται μόνο με θέληση και πολλή, μα πολλή υπομονή και όλα θα γίνουν σταδιακά και στην ώρα τους! Αλλά αν είσαι κι εσύ από αυτούς που δε ξέρουν ποιο πρόγραμμα γυμναστικής να ακολουθήσουν στο σπίτι τους, τότε έχεις πατήσει στο σωστό άρθρο, αφού έχω να σου προτείνω 3 προγράμματα γυμναστικής, που μπορείς να ακολουθήσεις και να ξεκινήσεις γυμναστική από το σπίτι σου, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Κι αν δε θες να ξεκινήσεις γυμναστική, κι είσαι σα το Chandler από τα Friends, τότε ξανά σκέψου το. Γιατί κάποιος από τη παρέα σου, σίγουρα θα είναι η “αυταρχική” και “τελειομανής”, Monica, για να σε ενθαρρύνει στο να ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας…

Για ρίξε μια ματιά πιο κάτω και μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ, πολύ γρήγορα, από σήμερα κιόλας! Και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς… σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! 

  1. Pamela Reif

 

2. Filio Lou Workouts 

 

3. PsycheTruth 

 

 

 

 

Εσύ ποιο πρόγραμμα γυμναστικής από τα 3, θα επιλέξεις να ακολουθήσεις σε αυτή τη καραντίνα;

 

 

 

 

 

 

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency