Παστέλ χρώματα και για το 2021

Μπορεί οι τάσεις στην ομορφιά να αλλάζουν ανά περιόδους αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιες τάσεις ήρθαν για να μείνουν.

Μπορεί τα καστανά και ξανθά μαλλιά να μην είναι ποτέ out of style, αλλά τα παστέλ χρώματα ήρθαν να τα ανταγωνιστούν.
Τα τελευταία χρόνια, οι αποχρώσεις του ροζ και του μπλε έχουν γίνει εξίσου συνηθισμένες και κοινωνικά αποδεκτές όσο τα ξανθά και τα κάστανα.

Golden peach

Ένα υπέροχο φθινοπωρινό, ζεστό χρώμα δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στο δέρμα και τα μάτια και ταιριάζει με διαφορετικούς τόνους δέρματος.

Faded Denim

Αν και τα μπλε μαλλιά ακούγονται ως μια “τρομακτική” αλλαγή, προσθέτοντας λίγο γκρι έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια “σκιά”, θα κρατήσει περισσότερο και δεν θα ανησυχείτε για το λεγόμενο ξεθώριασμα του χρώματος.

Smokey Gray

Ένα χρώμα που ήρθε να για μείνει και λατρέψαμε σε όλες τις παραλλαγές του. Είναι το χρώμα που θα προτιμηθεί από τις γυναίκες που έχουν πιο λευκή επιδερμίδα και θέλουν μια δραστική και μοντέρνα αλλαγή.

Pink

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η απόλυτη εμμονή με το ροζ χρώμα, ξεκινώντας από πιο ήπιους τόνους, συνεχίζοντας με  “παιχνιδιάρικες” ροζ αποχρώσεις και φτάνοντας σε κομψούς τόνους τριαντάφυλλου με μεταλλικό φινίρισμα. Μια τάση που δεν “πάει” πουθενά.

Lime green

Το πράσινο έχει την δική του μοναδική θέση στην μόδα πλέον. Η παραλλαγή του πράσινου με το λάιμ και κάποιες σκιάσεις απογείωσαν το χρώμα και γυναίκες αλλά και άντρες το ζητούν όλο και περισσότερο.

Σοφία Διάκου

Hey pretty people! Είμαι η Σοφία και το πάθος μου είναι η δημοσιογραφία. Παρέα θα "ταξιδέψουμε" στον κόσμο των σχέσεων, της ψυχολογίας, του πολιτισμού και δεν θα λείψουν συνεντεύξεις από ενδιαφέροντα πρόσωπα. Enjoy💜

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency