Παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

ζουγανελη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κρατάει καλά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά η αναγγελία γάμου της δεν μπορούσε φυσικά να κρυφτεί! Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Εστία” και έγραφε τα εξής:

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα»

Ο άντρας που ερωτεύτηκε η Ελεονώρα και την έκανε να θέλει να ντυθεί νυφούλα είναι ο Σπύρος Δημητρίου και είναι δικηγόρος-ποινικολόγος με δικό του γραφείο στην Αθήνα.

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency