Όπως αποκαλύφθηκε χθες στην εκπομπή της  Δανάης Μπάρκα στο mega, η διάσημη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Πάμε Δανάη η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη Φουρέιρα και εκείνη δέχτηκε!

«Ο γάμος θα καθυστερήσει, όμως, μιας και προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτή τη στιγμή το House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία», σημείωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

«Τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης, δίνοντας το παρασκήνιο της πρότασης γάμου.

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency