Ένα κόσμημα και δη ένα ποιοτικό κόσμημα αποτελεί έκφραση της προσωπικότητας και της ιδιοσυγκρασίας μας!

Κάθε κόσμημα  είναι ξεχωριστό και διαφέρει ανάλογα με τα ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία κατασκευής του, την τεχνική γνώση που απαιτείται αλλά και την σχεδιαστική αρτιότητα που αν συνδυαστούν σωστά άγουν σε ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας και απύθμενης κομψότητας!

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως  όλοι μας, άντρες και γυναίκες, όταν επιθυμούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας σε κάποιον δικό μας άνθρωπο, είθισται να επιλέγουμε μοναδικά κοσμήματα και αυτό διότι είναι γεγονός πως ένα εκλεπτυσμένο κόσμημα είναι αναμφισβήτητα η πιο ιδανική και διαχρονική επιλογή για ένα αξέχαστο δώρο!

Γι’ αυτό, λοιπόν, το Pretty Dose έψαξε και εντόπισε ένα κοσμηματοπωλείο που σίγουρα αξίζει να γνωρίσετε και να επισκεφθείτε, και δεν είναι άλλο από το κοσμηματοπωλείο Πέτσιος! Όλα  τα κομμάτια του αποτελούν πραγματικά κομψοτεχνήματα και είναι απολύτως θελκτικά, δημιουργώντας έτσι την επιθυμία στον κάθε έναν από εμάς να προσθέσει στη συλλογή του έστω ένα από αυτά!

Η επιχείρησή Πέτσιος ιδρύθηκε από τον Πέτσιο Ευάγγελο το 1974 στα Ιωάννινα επί της  οδού Αβέρωφ 68.
Το 1998 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Αβέρωφ 32. Στη συνέχεια το 2002 επεκτάθηκε με την ίδρυση και του πρώτου  καταστήματος στο Νησί Ιωαννίνων, ενώ  το 2011  οι ιδιοκτήτες άνοιξαν και  δεύτερο κατάστημα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τις αρχές του 2000  συμμετέχει ενεργά και η δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης με τα δύο παιδιά του κ. Πέτσιου, τον  Γρηγόρη και τη Βάσια, γεγονός που αποδεικνύει τη συνειδητή  αγάπη της οικογένειας για το κόσμημα! Επίσης, το αξιόλογο αυτό κοσμηματοπωλείο εμπορεύεται τα  κοσμήματα του, σε τουριστικά και μη καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας από 1995 σε 5 εκθέσεις αμιγώς για εμπόρους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο  αλλά και Κέρκυρα!

 

Όσο αναφορά τα υλικά που χρησιμοποιεί, το εργαστήριο του κοσμηματοπωλείου δουλεύει αποκλειστικά ασήμι, το οποίο είτε επιπλατινώνεται για να παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο είτε επιχρυσώνεται για πιο καλοκαιρινά κοσμήματα!

Βασικά προτερήματα της επιχείρησης αποτελούν η αξιοπιστία που σου εμπνέει από την πρώτη κιόλας γνωριμία, η άμεση εξυπηρέτηση, η ευγένεια και το πολύ όμορφο κλίμα που σου αποπνέει!

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι παρέχετε εγγύηση για όλα τα κοσμήματα και οτιδήποτε συμβεί είτε επισκευάζεται είτε αντικαθίσταται χωρίς καμία χρέωση για τον πελάτη!

Ακόμη, εντύπωση προκαλεί πως και μετά την καραντίνα υπήρξε μία μεγάλη αύξηση της κίνησης και ιδίως στο Instagram, διότι ο επαγγελματισμός που διακατέχει το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και το προσεγμένο και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα των προϊόντων του, θέτει θεμέλια πλήρους εμπιστοσύνης στη σχέση του με τον πελάτη.

Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση και είναι διαθέσιμοι  για όλους, όλο το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα! Αναπτύσσουν προσωπική σχέση με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ δε διστάζουν να αφιερώνουν ακόμη περισσότερο χρόνο σεβόμενοι την προσωπικότητα του, ανταλλάσσοντας πολυάριθμα μηνύματα μέχρι να καταλήξουν στην τελική ιδανική επιλογή που του ταιριάζει!

Μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και νομίζω πως αξίζει να αποκτήσετε είναι:

  • τα κοσμήματα με το μάτι της θάλασσας που είναι και κοχυλάκια, τα οποία είναι ικανά να προσθέσουν μία καλοκαιρινή νότα στο look μας, όπως επίσης και τα οπάλ,
  • τα Κωνσταντινάτα,
  • οι Δίσκοι της Φαιστού και
  • τα Ματάκια που κάνουν ωραίους layering συνδυασμούς που είναι φωτιά και φέτος το καλοκαίρι.

Στο προφίλ του κοσμηματοπωλείου στο instagram μπορείτε να βρείτε ωραίους συνδυασμούς σε κοσμήματα φορεμένα μαζί, έτοιμες προτάσεις απολύτως σικ και εντυπωσιακές!

Που στεγάζεται και πως μπορείτε να προμηθευτείτε τα υπέροχα κοσμήματά του;

Το κοσμηματοπωλείο Πέτσιος, βρίσκεται επί της οδού Αβερωφ 32, στα αγαπημένα Ιωάννινα!

Βέβαια, για όσους δεν μπορούμε να επισκεφθούμε το φυσικό κατάστημα, να τονίσουμε ότι υπάρχει και ηλεκτρονικό κατάστημα, που βρίσκεται σε λειτουργία από το 2008, το οποίο περιέχει πάνω από 2000 κωδικούς προϊόντων! Επομένως μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε όποιο κομμάτι επιθυμούμε, από την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει, γρήγορα και εύκολα με μία μόνο επίσκεψη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.petsios-kosmima.gr!

Φυσικά, υπάρχει και εναλλακτική για τους ένθερμους υποστηρικτές των των social media καθώς από το 2019 δημιουργήθηκαν και ηλεκτρονικά καταστήματα σε Facebook αλλά και Instagram.

Μπορείτε να ρίξετε μία  εξονυχιστική ματιά στα αντίστοιχα link :

Να υπογραμμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι σημαντικοί αρωγοί στην προβολή των κοσμημάτων είναι οι δύο σταθεροί συνεργάτες του κ. Πέτσιου, η Έλενα Γεωργίου, που είναι το μοντέλο των κοσμημάτων, αλλά και Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, που είναι ο φωτογράφος του κοσμηματοπωλείου.

 

Με γνώμονα, λοιπόν, τον σεβασμό στον πελάτη και αφουγκραζόμενοι τις τάσεις αλλά και τις ανάγκες της εποχής, όμως χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου Πέτσιος, είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του κοσμήματος, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν!!!

Συντάκτης : Χριστιάννα Πίτη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: