«Πέτρα» η καρδιά της Δέσποινας Βανδή!

βανδηη

Η μελωδική φωνή της Δέσποινας Βανδή αυτή τη φορά μας ταξιδεύει με το νέο της τραγούδι «Πέτρα», ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου, το οποίο κυκλοφορεί μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».

Συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη οι οποίοι υπογράφουν την μουσική και τους στίχους, ενώ το κινηματογραφικό βιντεοκλίπ που ξεδιπλώνει την ιστορία ενός χωρισμού μέσα από ένα καθηλωτικό μονοπλάνο, είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα. Επίσης για άλλη μια φορά ακούμε και τον Άκη Δείξιμο να  πλαισιώνει το τραγούδι με την φωνή του στις δεύτερες φωνές.

 

Καλοτάξιδο!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency