Σε λίγες μέρες τα σχολεία θα υποδεχτούν τους μαθητές, και για αυτό με γρήγορους ρυθμούς προχωρά  η δωρεά παγουριών για όλους τους μαθητές δημοτικών σχολείων της ελληνικής επικράτειας.

Η δωρεά αυτή αποσκοπεί τόσο στην προστασία των μαθητών από την μετάδοση του Covid-19, όσο και στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Όπως ανέφερε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση της στο Facebook, «η χρήση ατομικού παγουριού είναι ένα μέτρο που και προστατεύσει την υγεία των παιδιών μας μέσω της αποφυγής ανταλλαγής μπουκαλιών, ποτηριών, επαφής στόματος με τη βρύση και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μας και την ανάγκη μείωσης χρήσης πλαστικών».

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency